Αντρέας Μικρούτσικος: Μεγάλο παζάρι-Η αποκάλυψη! Ο τιτανοτεράστιος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, με τα όποια ελαττώματα που σίγουρα δεν αφορούν εμάς, έκανε σήμερα μία φοβερή αποκάλυψη!

Τι είπε λοιπόν ο Αντρέας Μικρούτσικος σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA. Πρώτα απ΄όλα γνωστός παρουσιαστής εξήγησε πώς έφτασε το Μεγάλο Παζάρι στα χέρια του.

«Μου έκαναν πρόταση για το Ραντεβού στα Τυφλά. Είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Πολυχρονίου να του κάνουν μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega για να κάνει το Μεγάλο Παζάρι κι εγώ θα έκανα το Σαββατοκύριακο. Τους είπε ναι ο Πολυχρονίου. Δέχτηκα και μου άρεσε και το project. Έλα όμως που δεν ήρθε ο Πολυχρονίου.

Με φωνάζουν και μου λένε αναβάλλεται το Ραντεβού στα Τυφλά. Εμένα το Μεγάλο Παζάρι σαν ιδέα δεν μου άρεσε, το άλλο το έβρισκα έξυπνο. Δέχτηκα παρ’ όλα αυτά. Έτσι έκανα αυτό και επιτυχώς και ευτυχώς πήραν την Βάσια Τριφύλλη και έκανε το Ραντεβού στα Τυφλά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη που σόκαρε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

«Συνήθως θα δείτε με πολλούς να είμαι αγκαλιά. Γιατί ήμουν αγκαλιά; Γιατί έλεγα το κουτί ή την κουρτίνα; Και στο «κουρτίνα» σου έπιανα τον ώμο, ότι στην κουρτίνα είναι το ψωμί. Το έκανα, το λέω, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνω. Το έκανα υπέρ των παικτών. Αν δείτε πότε πέφτουν σε zonk δεν τους έχω αγκαλιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό.

 

Μάγκας; Ποιος το καταλάβαινε δεν ξέρω βέβαια…

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες με την υγεία του ενώ μάλιστα έφτασε σε σημείο και να διασωληνωθεί. Πέρασε περίπου 3 μήνες μέσα στο νοσοκομείο παίρνοντας τελικά εξιτήριο στις 29 Οκτωβρίου.

Για την περιπέτεια υγείας του και όχι μόνο συνομίλησε ο 69χρονος άλλοτε παρουσιαστής με την καλή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.