Τα νέα δεδομένα στο Survivor φέρνουν και κάποιες αλλαγές. Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μία από αυτές είναι και το έκτακτο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα. Κι αυτό είναι ένα ομαδικό παιχνίδι μπάσκετ. Ποιος το κερδίζει άραγε;

Δεν έχω εικόνα να σας πω τη αλήθεια. Διότι μας έπιασε απροετοίμαστους είναι η αλήθεια το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα είναι μια καινούργια προσθήκη στην καθημερινότητά μας. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε κάθε εβδομάδα το Sports Game. Κι αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πέρα από το αγώνισμα επικοινωνίας με δυο λόγια στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και ένα δεύτερο παιχνίδι. Ομαδικό και έχει να κάνει με το μπάσκετ. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως έρχονται στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Γιωρίκας Πιλίδης. Αυτό κι αν θα ήταν ντέρμπι! Ο ένας είναι παλαιστής, ο άλλος είναι δύο μέτρα!

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει;

Να κάνουμε μια πρόβλεψη; Διότι δεν ξέρουμε κάτι, σας το είπα. Απλά μπάσκετ είναι, παίζει ένα ρόλο το ύψος. Πιλίδης, Βισκαδουράκης είναι αρκετά κοντοί. Ο Απόστολος Ρουβάς δεν μου γεμίζει το μάτι. Ο Λάμπρος εκτελεί καλά, όμως τα έχε τα κιλάκια του. Ο Βαλάντης, είναι ο Βαλάντης. Άμπαλος που λέει και ο άντρας μου. Μπέλλος, Σπύρος, Τσολάκης, Καλαφατάς, Κατσαούνης θεωρώ το έχουν περισσότερο.

Οι γυναίκες τώρα, τι να σας πω. Θέμα τύχης περισσότερο, Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσω σε αυτές των Διασήμων. Κάπως πιο αθλητικές και πιο ψηλές, αλλά όχι τίποτε ιδιαίτερο. Η διαφορά είναι οριακή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εκτίμησή μου όμως είναι πως είχαν ένα προβάδισμα στο ομαδικό αγώνισμα. Θα έχω και οριστική ενημέρωση!

Οριστικό spoiler: Αυτοί κερδίζουν!

Δεν κατάπινα τη γλώσσα μου; Πάντως σημασία έχει πως ήρθε και το οριστικό Spoiler. Όπως συμβαίνει πάντα με τη Γεωργία άλλωστε. Είναι οι μέρες που κερδίζουν οι κόκκινοι παντού. Διότι εκτός από το αγώνισμα για την επικοινωνία, παίρνουν τη νίκη και στο ομαδικό άθλημα. Η εξέλιξη κλείδωσε, είναι σίγουρη 100%. Νικήτρια ομάδα στο πρώτο Sports Game είναι οι Διάσημοι.

Δείτε τ στιγμιότυπα από το Sports Game

Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τον αγώνα επάθλου.

 

Γιωρίκας και Κατσαούνης αντάλλαξαν μερικά γαλλικά…

Σπουδαία νίκη για τους Διασήμους