Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πούλησα σπίτι για να πληρώσω ανθρώπους . Ο σπουδαίος ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή«ΜΕGA Καλημέρα».

Ένας ηθοποιός με μεγάλο όνομα στο χώρο και βέβαια με δεκάδες επιτυχίες τόσο θεατρικές όσο και τηλεοπτικές. Πρόκειται για έναν ηθοποιό βαθύτατα ηθικό και αφοσιωμένο. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος  έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος στο θέατρο.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δηλώνει οργανωτικός.

Μάλιστα, τη φράση «χύμα» δεν την περιέχει  στη ζωή του. Όπως μάλιστα είπε: «η οργανωτικότητά του ίσως και να οφείλεται στο ότι είμαι αγχώδης.

«Τα λεφτά για μένα είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω!». Ενώ λίγο παρακάτω  είπε ότι για να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο έπρεπε να πουλήσει ένα εξοχικό που είχε αγοράσει.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν μαραγκός και παραδέχτηκε πως έχει πολλούς ψυχαναγκασμούς.

Δείτε το βίντεο

Στο μεταξύ ο ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι είχε ένα ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα».

Κυριακίδης

Είχε υπάρξει ένα απρόοπτο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα στο πόδι. Μάλιστα, τραυμάτισε το γόνατό του σε μια γωνία ενός τραπεζιού.

Λίγη ώρα μετά, η τηλεοπτική του σύντροφος Κλέλια Ρένεση, έβαλε ένα βίντεο στο Instagram. Ήταν η ώρα που ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προσπαθούσε να απαλύνει τον πόνο στο γόνατο βάζοντας πάγο.

«Πω πω τι σκληρό αντράκι είσαι εσύ!», σχολίασε η ηθοποιός στον φίλο και συνεργάτη της. «Είναι από το κικ μπόξινγκ που κάνω κάθε μέρα…», απάντησε ο «Κυρ Ηλίας».