Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Εκτός εαυτού η Μυρσίνη για τον γάμο Κωνσταντή-Δρόσως. Η σειρά του ΑΝΤ1 και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν! Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Η Δρόσω θα ζητήσει από τον Κωνσταντή να μη γίνει ο γάμος τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο; Η Ασημίνα θα πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας θα αναλάβει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά.

 

Επεισόδιο 11/1. Τι θα γίνει με στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν. Από την άλλη η Μυρσίνη μαθαίνει από την Αγορίτσα πως ο Κωνσταντής ετοιμάζει το γάμο με τη Δρόσω. Έτσι χάνει και τη λιγοστή ψυχραιμία που της έχει μείνει και ξεσπά πάνω της. Όταν βρεθεί με τον Κωνσταντή θα ξανακάνει την ίδια ερώτηση. Πώς μπορεί να πάρει εκείνη που σκότωσε το Σέργιό τους!

Ο Λάμπρος έρχεται σε κόντρα με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του. Εκεί της λέει ότι θα φτάσει ακόμα και στο Υπουργείο. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη. Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο. Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα. Στο πρόσωπό της θα βρει έναν σύμμαχο. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο για τον Ζάχο ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο…

Άγριες Μέλισσες

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος
Σκηνοθέτες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Κωνσταντάτος
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης, Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions.