Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με την ανάρτηση ενός χρήστη στο Twitter. Η Κατερίνα Καινούργιου που είναι αρκετά ενεργή στα social media, συχνά μιλά για τα προσωπικά της και τις επιθυμίες της. Παρόλο που οι ενασχολήσεις της με την εκπομπή είναι πολύωρες, φροντίζει να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει δεχθεί πολλές φορές έντονη κριτική για την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά όμως ένας χρήστης την έκανε έξω φρενών αφού το σχόλιο ήταν αισχρό!

Μάλιστα η παρουσιάστρια αντέδρασε ανάλογα!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θύμωσε όταν διάβασε ένα εξαιρετικά προσβλητικό σχόλιο στο Twitter, στο οποίο και έδωσε μία αποστομωτική απάντηση.

Το συγκεκριμένο προφίλ σχολίασε σε μια ανάρτηση για την παρουσιάστρια και η οποία λίγο αργότερα έφυγε ως δια… μαγείας, ότι «Ούτε η μητεροσύνη δεν τη θέλει». Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου αναγκάστηκε να απαντήσει. Μάλιστα την αποκάλεσε  «κομπλεξικιά και κακιασμένη» που έκανε τέτοιο σχόλιο σε μια γυναίκα.

«Αν αυτό το σχόλιο δεν είναι αισχρότητα τότε τι είναι; Πόσο μίσος και κακία Θεέ μου…θλιβερό!», έγραψε.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα θα δούμε την Κατερίνα Καινούργιου στο σίριαλ του Alpha Άσε μας ρε Μαμά.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου (επεισόδιο 52)

Η ‘Ελλη επιτέλους θα συναντήσει την πασίγνωστη Κατερίνα Καινούργιου αφού ο Σίλβιο έχει κανονίσει να της πουλήσει το σπίτι. Ωστόσο θα προλάβει να μάθει όσα πρέπει για την παρουσιάστρια ή θα πέσει στα βαθιά;

Κορίνα και Μάθιου κανονίζουν συνάντηση με την υπηρεσία για ανάδοχους γονείς

Η Κορίνα με τον Μάθιου μέσα σε πανικό περιμένουν το πολυπόθητο ραντεβού με την υπηρεσία για τους ανάδοχους γονείς. Η Τζοβάνα και ο Άρης τους δίνουν βοήθεια ενώ από την άλλη η Ρωξάνη πάει γήπεδο με τον Θωμά, ο Δημήτρης δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της Ρωξάνης στο σπίτι ενώ Μενέλαος και Λευτέρης είναι έτοιμοι για δύσκολες αποστολές!