Δυστυχώς για εμάς οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν τρία χρόνια μετά αυλαία και τα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι απλά… έπος!

Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει τελειώνει και όλοι εμείς μένουμε να θυμόμαστε όσα συγκλονιστικά γεγονότα συνέβησαν αυτά τα τρία χρόνια!

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις. Το Διαφάνι τελειώνει απόψε και οι σκηνές που ακολουθούν θα είναι συγκλονιστικές!

Το Διαφάνι και οι ήρωές του ξεδίπλωσαν την ιστορία τους. Για τρία χρόνια καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και το μεγάλο φινάλε του δράματος έρχεται απόψε…

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…

Ο Δούκας Σεβαστός στέκεται στο πλάι της Ελένης, όταν εκείνη είναι έτοιμη να γεννήσει. Ο Ακύλλας πολύ κοντά, μαζί με τους άνδρες του, βρίσκεται στα όπλα και διψά για αίμα. Το αίμα του Δούκα και της Ελένης. Εκείνοι είναι έτοιμοι να τους βρουν, ώσπου το κλάμα του νεογέννητου μωρού ακούγεται μόλις αυτό έρχεται στον κόσμο.

Η αυλαία του επεισοδίου πέφτει και το τελευταίο επεισόδιο εκκρεμεί για να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ trailer της σειράς