Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες μέλισσες. Όσο και να θέλει ο Ακύλας να κρυφτεί από την Κορίνα τελικά δεν θα τα καταφέρει.  Το μίσος που κρύβει εδώ και χρόνια μέσα του αδυνατεί να το διατηρήσει σβηστό.

Επιτέλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου! Η Κορίνα, που όπως είδαμε δεν είναι πραγματικό παιδί του Ακύλα, θα δει τον Μεγαρίτη όπως δεν τον έχει ξαναδεί! Κι επιτέλους έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια;

Η Κορίνα έχει αντιληφθεί ότι ο γαμός της με τον Μελέτη είναι μία αποτυχία. Από την άλλη ο Μπάμπης όλο και βρίσκεται μπροστά της.  Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν περνάει καλά. Δεν μπορεί να κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

Η νεαρή κοπέλα μην αντέχοντας άλλο θα ζητήσει διαζύγιο. Είναι άδικο και για εκείνη αλλά και για τον Μελέτη να μένουν σε έναν καταδικασμένο γάμο. Ο Ακύλας όμως αυτό δεν μπορεί να το καταπιεί. Όχι η κόρη του! Γι’ αυτό και της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Τότε εκείνη θα καταλάβει ότι η Ζωή, η μητέρα της, είχε δίκιο. Και θα πάει σε εκείνη για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει ο Ακύλας δεν έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μελέτη. Όμως του έχει δώσει πολλά. Δεν πρέπει να τον αφήσει από το πλευρό του. Αυτόν έχει άλλωστε ορίσει αρχηγό των Αβάντων. Δεν μπορεί όμως να καταλάβει ότι η Κορίνα έχει πια τη δική της προσωπικότητα και δεν θα κάνει πίσω. Δεν θα υποχωρήσει στο θεμα διαζυγίου για κανέναν! Ούτε καν για τον πατέρα της. Γι ‘αυτό και θα βρεθεί πλάι σε εκείνη που τον μισεί περισσότερο από όλους! Στη μητέρα της!