Η σειρά Σασμός μας κρατά σθεναρά στους δέκτες κολλημένοι με τον Alpha! Στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη σειρά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και όχι άδικα! Ειδικά με τις νέες εξελίξεις, πολλοί θα πέσουν από τα σύννεφα.

Η Στέλλα θα τρελαθεί όταν μάθει ότι η μητέρα της η Σοφία απατά τον πατέρα της Τάσο. Η δαιμόνια νομικός ψάχνει να βρει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για τον εραστή της μητέρας της. Ταυτόχρονα αδυνατεί να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα που κόντεψε να σκοτώσει τον Αστέρη επειδή απάτησε το παιδί της, κάνει το ίδιο!

Η Στέλλα, θα ανακαλύψει τι κρύβει η μητέρα της μητέρας της όπως επίσης και το γιατί έκανε αυτή την αηδιαστική πράξη. Γιατί να φτάσει στο σημείο να προδώσει τον Τάσο;  Η ψυχολόγος θα το παραδεχτεί και θα εξομολογηθεί στο παιδί της τους λόγους που το έκανε. Θα της πει ότι με τον πατέρα της έχουν χαθεί σαν ζευγάρι. Η Στέλλα από την άλλη δεν θα ξέρει τι να πιστέψει. Ειδικά τώρα που και αυτή ζει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Σασμός: Η Σοφία και ο εραστής της

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε στο 7 Μέρες TV και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου  για τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα αυτή στην απιστία.

«Ο γάμος της Σοφίας με τον Τάσο αντιμετωπίζει μεγάλη φθορά. Εκείνος, ως συνταξιούχος, έχει αράξει. Εκείνη, νεότερη και δραστήρια, βρίσκεται ακόμη σε δημιουργική περίοδο. Έχουν καταντήσει συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.

»Για την μικρή, ο πατέρας της παραμένει η μεγάλη της αδυναμία, είναι το κορίτσι του μπαμπά. Η Σοφία θα βρει στο πρόσωπο της Στέλλας έναν σκληρό κριτή. Η Στέλλα θα προστατεύσει τον μπαμπά της, θα βάλει τον γάμο της μάνας και του πατέρα της στη ζυγαριά και θα πει στη Σοφία τί αξίζει στη ζωή και τι όχι. Θα της πει ότι τα αντίθετα μπορούν να βαδίζουν πλάι πλάι».