Όλοι όσοι παρακολουθούμε Άγριες Μέλισσες, ξέρουμε ότι η Ζωή έναν και μοναδικό άντρα αγάπησε οτη ζωή τηs και όχι, αυτόs δεν είναι ο Ακύλαs, τον οποίο σιχαίνεται και μισεί.

Ο Φίλιπποs ήταν ο μεγάλοs έρωταs τηs ζωής τηs, τον οποίο όμωs έχασε για πάντα εξαιτίας του Μεγαρίτη που έβαλε να τον σκοτώσουν για να την κρατήσει κοντά του. Η Ζωή πάντα μέσα τηs ήξερε πως ο σύζυγόs τηs ήταν ο δολοφόνος του, αλλά δεν είχε αποδείξειs. Ήξερε το πόσο αδίστακτοs είναι ο Ακύλαs και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τους σκοπούs του. Μέσα στον θρήνο τηs, μαθαίνει πως είναι έγκυο στο παιδί του Φίλιππου, αλλά το έκρυψε από όλουs και παρουσίασε την Κορίνα ω παιδί του Ακύλα.

Άλλωοτε, αν εκείνος είχε υποψία πως δεν είναι δικό του, τότε σίγουρα θα την έβαζε να το ρίξει και αυτό θα συγκλόνιζε τη Ζωή καθώς η κόρη της είναι ό,τι έχει από τον Φίλιππο.

Πίσω στο σήμερα, η Ζωή βρίσκει την απόδειξη που έψαχνε τόσα χρόνια για την ενοχή του Ακύλα, όταν βλέπει την Κορίνα να φοράει το σταυρουδάκι που εκείνη είχε χαρίσει στον Φίλιππο μια μερα πριν πεθάνει. Η Ζωή σοκάρεται! Είναι πια βέβαιη πως ο Μεγαρίτηs σκότωσε τον άντρα τηs ζωής τηs για να την έχει κοντά του. Η Αιμιλία σοκάρεται επίσπs, αλλά νιώθει και ενοχέs που εν μέρει εξαιτίαs τηs η αδελφή τηs δυστύχησε τόσο πολύ! Ομωs πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά και έναs-έναs οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν και οι αποκαλύψειs από το παρελθόν θα πέσουν σαν βόμβα και θα ανατρέψουν τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες: Σοκ για την Κορίνα η αποκάλυψη!

Τόσο για τον Ακύλα όσο και για την Κορίνα θα είναι ένα σοκ όταν μάθουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία συγγένεια, πόσω μάλλον πατέραs και κόρη! Εναs ακόμα καβγάς ανάμεσα στην Κορίνα και τη Ζωή θα γίνει η αφορμή για να αποκαλυφθεί η μεγάλη αλήθεια. Για ακόμα μια φορά η νεαρή κοπέλα θα τα βάλει με τη μάνα τηs και θα την κατηγορήσει ότι συμπεριφέρεται άσχημα στον πατέρα τηs. Τότε η Ζωή θα πετάξει τη μεγάλη βόμβα: «0 Ακύλοs δε είναι πατέρας σου», Θα τηs πει και η κοπέλα θα την κοιτάζει σαν χαμένη! Η Ζωή θα τηs εξηγήσει αλλά η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει!

Η κοπέλα αρνείται να δεχτεί όσα άκουσε στη σειρά του ΑΝΤ1! Κάποια στιγμή όμωs αρχίζει να ενώνει όλα τα κομμάτιατου παζλ και να συνειδητοποιεί πως η μητέραs τηs τήs έλεγε την αλήθεια. Ολη τηs η ζωή ήταν ένα ψέμα! Μεγάλωσε πιστεύονταs πω ο Ακύλας είναι ο μπαμπάs τηs και ξαφνικά όλα γκρεμίζονται μπροστά τηs. Πάνω στην απελπισία τηs αποπειράται να βάλει τέλοs στη ζωή τηs πίνονταs χάπια. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή τη σώζουν και η κοπέλα καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ομωs ψυχολογικά είναι ερείπιο και θα αργήσει πολύ να δεχτεί την αλήθεια, αλλά και να συγχωρέσει τη μητέρα τηs.

 Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου της σειράς!