Φωνή λαού, οργή θεού, λέει μια λαϊκή ρήση και κάπωs έτσι η απαίτηση των τηλεθεατών της σειράς του ΑΝΤ 1 «Άγριες Μέλισσες» να δουν τα δύο αγαπημένα τουs  ζευγάρια να βρίσκουν την ευτυχία στο τέλοs, θα γίνει, όηωs όλα δείχνουν. πραγματικότητα.

Αν και το φινάλε δεν έχει ακόμα γραφτεί, καθώs όλοι γνωρίζουμε πως οι σεναριογράφοι τηs σειράs το κρατανε επτασφρράγιστο μυστικό ακόμα και από του ίδιουs τους πρωταγωνιστέs (μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό και από τις άλλες δύο σεζόν, οι περισσότεροι ηθοποιοί έπαιρναν τα σενάριο την ώρα που έφταναν στο στούντιο). Ωστόσο λίγο πριν το τέλος θα δούμε Κωνσταντή με Δρόσω και Ασημίνα με Νικηφόρο να παντρεύονται.

Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορείνα γίνει αυτό αφού δεν επιτρέπεται να παντρευτούν δύο αδέλφια δύο αδελφέs, σαs λέμε πως αν ο γάμοs γίνει την ίδια μέρα, τότε είναι αποδεκτός και έγκυρος!
Έτσι λοιπόν θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Ο γάμοs του Κωνσταντή και τηs Δρόσωs (παρόλο που υπήρχε σκέψη να μη συμβεί ποτέ το μυστήριο και το ζευγάρι να χωρίσει) έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με το σενάριο, για τον μήνα Ιούνιο.

Ηδη  γίνονται οι πρώτεs  προετοιμασίεs, ενώ πριν από μερικά επεισόδια έγιναν και οι αρραβώνεs του ζευγαριού.

Όμωs, η Δρόσω εκφράζει την πίκρα τηs που μετά τον γάμο κι τηs θα μένει μακριά από τον Σέργιο.

Την ίδια ώρα, είδαμε το καυτό βράδυ που πέρασαν ο Νικηφόροs με την Ασημίνα, οι οποίοι ποτέ δεν ξεπέρασαν ο έναs τον άλλον και στην πραγματικότητα δεν ήθελαν ποτέ να χωρίσουν. Εκείνο το βράδυ όμωs θα εξελίξει θετικά τις ζωέs τους αφού, ως εκ θαύματοs, η Ασημίνα θα μείνει έγκυος!

Κι όσο και αν αυτό προκαλεί απορία, να υπενθυμίσουμε πωs ο γιατροs στον πρώτο κύκλο τήs είχε πει πωs είναι δύσκολο να μείνει έγκυοs, όχι ακατόρθωτο!

Ο Νικηφοροs, θα χωρίσει τη Ρένα, καθώs δεν την αγαπάει όπωs εκείνη επιθυμεί. Εκείνη πάνω στην απογοήτευσή τηs και πάνω στο πένθοs τηs (καθώs χάνει τον πατέρα τηs) κάνει μια ανήθικη πράξη, αποκαλύπτονταs στον μικρό Σέργιο ποια είναι στα αλήθεια η μητέρα του.

Όπωs είναι φυσικό, αυτό θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων καθώs ο μικρός θα χάσει όλο τον κόσμο με την αποκάλυψη αυτή! Πώς να δεχτεί τη θεία του ως μαμά και πώς να αρνηθεί τη γυναίκα που τον μεγάλωσε;

Κάποια στιγμή ο Σέργιοs θα αποδεχτεί την αλήθεια υπό τον όρο πως και οι δύο θα είναι μαμάδεs του, όμως θα πάει να ζήσει μετη Δρόσω και τον Κωνσταντή. Κι αφού μετά κόπων και βασάνων φτιάξουν οι καταστάσειs, ο Νικηφόροs με την Ασημίνα θα είναι ξανά μαζί.

Μόνο που εκεί θα προκύψει το πρόβλημα με τον γάμο: Πώς θα παντρευτούν τα αδέλφια Σεβαστοί τις αδελφές Σταμίρη αφού δεν το επιτρέπει η Εκκλησία; Τη λύση θα τη δώσει ο παπα-Γρηγόρηs, που θα του πει ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν παντρευτούν την ίδια μέρα! Έτσι, οδεύονταs προς το μεγάλο φινάλε, θα δουμε τον διπλό γάμο Νικηφόρου-Ασημίναs και Κωνσταντή-Δρόσωs!

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη εκτός εαυτού!