Παγωμένη μετά την ομολογία του Μελέτη για τη δολοφονία των εισαγγελέων μαζί και του Αλέξη , Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες η Πηνελόπη αφήνει την οργή της να ξεσπάσει. Μια οργή που παρασέρνει τον Δούκα και τη Μυρσίνη και τους φέρνει αντιμέτωπους με τη συνειδητοποίηση πως μετά από όσα έκαναν έχασαν την κόρη τους οριστικά. Για τη Μυρσίνη, όμως, αυτό δεν Θα είναι το μόνο σοκ… Τυχαία Θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του πολυαγαπημένου της Σέργιου, του πρωτότοκου γιου της. που Θα την κάνει να λυγίσει. Μαθαίνει ότι ο Σέργιος ξαναβίασε!

Αρχικά αδυνατεί να το πιστέψει, το μοιράζεται με τον Δούκα και αυτός με τη σειρά του, βαθιά πληγωμένος, αναζητά επιβεβαίωση στο μόνο άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί, συνοδοιπόρος και βουβός μάρτυρας των ζωών τους από την αρχή μέχρι τώρα, ένα βήμα πριν από το τέλος. Όμως δυστυχώς, η Αγορίτσα επιβεβαιώνει τα όσα έμαθαν και αυτό είναι το τελειωτικό χτύπημα για τους δυο τους. «Ηξερα ότι είχε βιάσει μια κοπέλα από το διπλανό χωριό! Είναι αλήθεια πως ο Σέργιος ήταν βιαστήs! Οταν είχε συμβεί αυτό δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά όταν έμαθα τι πήγε να χάνει στη Δρόσω, εκεί σιγουρεύτηκα! Τότε κατάλαβα σε τι απόγνωση μπορεί νο βρέθηκε το κορίτσι εκείνο το βράδύ», Ξαφνικά ανακαλύπτει πως δεν ήξερε τίποτα για το παιδί τηs και πως είχε κάνει φρικτές πράξεις κι εκείνος. Τα λάθη που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια ως γονείς γίνονται τώρα χαστούκια στα πρόσωπά τους, κι από αυτά τα χτυπήματα δεν Θα μπορέσουν εύκολα να συνέλθουν. Ειδικά ο Δούκας, Θα δεχτεί ένα ακόμα, μεγαλύτερο.

Λίγο πριν φύγει η Πηνελόπη για το Παρίσι, δέχεται την επίσκεψη της Αντιγόνης της πρώην ερωμένης του η οποια του είχε δώσει ψεύτικο άλλοθι όταν δικαζόταν. Τώρα η κυρία Λαζάρου είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάθεση εκείνη πίσω και πηγαίνει στον εισαγγελέα να ομολογήσει το τι έκανε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. ‘Ετσι, η υπόθεση της δολοφονίας ανοίγει ξανά και ο Δούκας Θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο …

Άγριες Μέλισσες: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου