Ο Παύλος στη σειρά Σασμός, κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ανω Ποριά με σκοπό να βάλει τάξη στην οικογένειά του, δεν παρέκλινε ούτε για μια στιγμή από τις κουβέντες του και τις υποσχέσεις που έδινε στους γύρω του.

Ακόμα και με τα δικά του πρόσωπα ήταν αυστηρός, προσπαθώντας έτσι να τιμήσει τους νεκρούς της οικογένειάς του. Εξίσου αμείλικτος όμως φάνηκε να είναι από την πρώτη στιγμή και με τους κολλητούς του, Δημήτρη και Ευθύμη. Ειδικά με τον δεύτερο, όταν κατάλαβε πως εκείνος πολεμά την οικογένειά του και ίσως να κρύβεται πίσω από το χτύπημα στον Αντώνη, του μήνυσε πως δεν θα έχει καλό τέλος αν επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

Όταν προειδοποίησε τον Ευθύμη, εκείνος δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία. Ίσως γιατί ήταν σίγουρος πως οι κινήσεις του δεν θα πέσουν ποτέ στην αντίληψη του κολλητού του.

Όμως οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν και γρήγορα η Ντίνα με τη βοήθεια της Αιμιλίας θα καταλήξει στη μία και μοναδική αλήθεια! Πως ο Ευθύμης ήταν αυτός που στόχευσε με το όπλο του τη Μαρίνα και τον Αντώνη την ημέρα του γάμου τους. Και αυτό για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αγαπημένης του Ρέας! Ο πρώτος άνθρωπος που θα μάθει τα αποτελέσματα των ερευνών της βαλλιστικής θα είναι φυσικά η Αιμιλία, που με τη σειρά της δεν θα διστάσει να ενημερώσει τον Παύλο. Του λέει για τα στοιχεία που έχει στα χέρια της και που δείχνουν τον Ευθύμη. Ωστόσο του ζητά να της υποσχεθεί ότι δεν θα κάνει τίποτα γιατί αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας!

Παρόλο που της γνέφει καταφατικά, ξέρει πως ο Παύλος δεν θα το αφήσει έτσι καθώς η τιμή της οικογένειάς του είναι πάνω απ όλα. Το χτύπημα θα γίνει αρκετό καιρό αργότερα και ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει τις κρυφές του δουλειές, γνωρίζοντας πως η υπόθεση του Αντώνη έχει μπει στο συρτάρι με τις υποθέσεις που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ. Σίγουρος για τον εαυτό του, θα ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα με τη βοήθεια του Βαγγέλη. Ο ερχομός του Παύλου δεν θα του δημιουργήσει υποψίες, ούτε θα τον αγχώσει που τον βλέπει μπροστά του μετά από τόσο καιρό.

Όταν όμως εκείνος βγάλει από την τσέπη το όπλο του θα καταλάβει. Ο Ευθύμης πέφτει νεκρός στο οινοποιείο του και κανείς δε θα βρεθεί να τον σώσει. Στο χωριό πολλοί θα απορήσουν με την εξέλιξη ενώ άλλοι θα χαρούν που δε θα τους κυνηγήσει πια. Η μόνη που θα καταλάβει είναι η Αιμιλία αλλά δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;