Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Αυτή η νύχτα μένει και επηρεάζουν τους ήρωες.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Μαρίνα είναι ζωντανή και επιστρέφει, έτοιμη να πει τη δική της αλήθεια. Φυσικά, ο γυρισμός της αναμένεται να συγκλονίσει τους πάντες. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μία δεύτερη ευκαιρία και χώρο στη ζωή των αγαπημένων της προσώπων.

Βέβαια, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Χρήστος επιθυμεί διακαώς να κλείσει το κεφάλαιο «Μαρίνα» με κάθε τρόπο και κόστος.’Ετσι, τολμάει να τη βρει και να αναμετρηθεί μαζί της. Το πρώην ανδρόγυνο συναντιέται για πρώτη φορά ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό ατύχημα και τα συναισθήματα είναι έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτήςτης συνάντησης η Μαρίνα κάνει μία πρόταση στον Χρήστο, η οποία τον εξαγριώνει.

Συγκεκριμένα, του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μπει ξανά στη ζωή των κοριτσιών τους και του προτείνει να τη βοηθήσει. Εκείνος, όμως, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος τους πρόκειται να γκρεμιστεί ξανά, δεν θέλει και της το δηλώνει με σκληρό τρόπο. Αντίθετη στο ενδεχόμενο της επιστροφής της Μαρίνας είναι και η μητέρα του, η Βρεττώ, η οποία απειλεί πως αν εμφανιστεί η νύφη της, που τη θεωρούσαν όλοι ως τώρα νεκρή, θα τη σκοτώσει. Την ίδια ώρα, πολλαπλά είναι τα χτυπήματα για τον Στρατή, καθώςτο τελευταίο διάστημα βιώνει μόνο συμφορές. Τα δεδομένα ανατρέπονται και πάλι για εκείνον όταν ο Χρήστος τού ομολογεί άθελά του κάτι τρομερό. Τότε ο Στρατής συγκλονισμένος με τα όσα έμαθε εξομολογείται στη Ζέτα, η οποία παραμένει στο πλευρό του μετά το ατύχημα με τη μηχανή, τα πάντα για την ιστορία του με τη Μαρίνα και τις συνέπειες που έχει προκαλέσει.

Αρχίζοντας να ψάχνει για αυτά που έμαθε από τον Χρήστο, σύντομα ο ιδιοκτήτηςτου νυχτερινού κέντρου «Ονειρο» οδηγείται στην ανομολόγητη αλήθεια ότι η Μαρίνα είναι ζωντανή. Φυσικά, αυτή η είδηση του προκαλεί σοκ και πολλά ερωτήματα τα οποία είναι αποφασισμένος να απαντήσει.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος χαροπαλεύει-Αυτός τον μαχαίρωσε

Οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει την Μιράντα