Μετά τον κρυφό γάμο του Γιώργη και της Νίτσας, ο Τάσος που το μαθαίνει καταρρακώνεται στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει! Ο Γιώργης τον πειράζει συνεχώς λέγοντάς του αστεία ότι ερωτεύτηκε πάλι! Εκείνος όμως του λέει ότι δεν έχει όρεξη την ώρα που ο Γιώργης του εύχεται να βρει και να αγαπήσει μία σαν την Νίτσα!

Αργότερα σε μια στιγμή που βρίσκει τη Νίτσα μόνη της αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του για εκείνη! Της αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ότι για χάρη της κατέστρεψε τον γάμο του!

Η Νίτσα του φωνάζει και του λέει να το ξεχάσει αυτό που έγινε! Του ξεκαθαρίζει την κατάσταση αλλά είναι και προβληματισμένη μήπως τη βάλει σε μπελάδες!

Η σχέση του Άλκη και της Εύης μοιάζει να προχωράει καλά. Μια μέρα οι δυο τους κανονίζουν να πάνε βόλτα κι εκείνος περνάει από το σπίτι της για να την πάρει. Εκείνη του λέει να περάσει μέσα γιατί θα καθυστερήσει λίγα λεπτά. Ο Άλκης είναι μόνος του στο σαλόνι και περιεργάζεται τον χώρο, όταν βλέπει πάνω στο έπιπλο μια φωτογραφία της Μαρίνας και θυμάται πως την ίδια είχε και ο Στρατής στο συρτάρι του. Αναρωτιέται τι συμβαίνει. όταν εμφανίζεται η Εύη την οποία και ρωτά ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία. Εκείνη του λέει ότι πρόκειται για τη μαμά της που την  έχασαν πριν ένα χρόνο. Εκείνος τότε αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία θύμα βιασμού-Μάρκος και Πιπίτσα χωρίζουν αλλά προσωρινά!

NBA: Αποκλεισμός-σοκ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο – Μυθικός και πάλι ο Μπάτλερ!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Ισίδωρο-Υποστηρίζει τον Στάθη!