Ο Ντίνος, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πλησιάζει τη Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα. Τη ρωτάει έντονα λέγοντάς της ότι γνωρίζει ότι η Μιράντα βιάστηκε από τον Χρηστίδη κι αυτός της έφερε το παιδί. Της ζητάει με ύφος να του πει τι έκανε το παιδί και η Βικτώρια συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι. Το παιδί δόθηκε για υιοθεσία, μπορεί αυτοί που το πήραν να έχουν πεθάνει, μπορεί να είναι στο εξωτερικό. Δεν έχει ιδέα, ισχυρίζεται.
Η σχέση του Δημητράκη με τη Γεωργία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μια κίνησή του όμως θα φέρει σε αδιέξοδο τη Γεωργία. Ολα γίνονται όταν ο Δημητρά-κης μένει μόνος στο σπίτι με τη Γεωργία και αρχίζει να την πιέζει ερωτικά. Η κοπέλα αντιστέκεται, αλλά ο Δημητράκης φτάνει σχεδόν στο σημείο να τη βιάσει, αλλά για καλή τύχη της Γεωργίας, μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι ο Στέφανος, ο οποίος τον πιάνει από τον γιακά και τον απομακρύνει!

Στο μεταξύ ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο και εκείνος σηκώνει ανάστημα και του λέει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε τίποτα και από εδώ και στο εξής θα έχει να κάνει μόνο με τον Πάρη.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος επιμένει να χωρίσουν με την Πιπίτσα και μάλιστα το ανακοινώνει και στα παιδιά αλλά εκείνη επιμένει ότι πρώτα πρέπει να γίνει ο γάμος της Γεωργίας και να ψάξει να βρει χρήματα για να τον κάνει!

Τέλος, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σωτήρη, καθώs αποφασίζουν από την αστυνομία να τον θέσουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τη μοιχεία που τον έχουν καταγγείλει.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;