Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Μαρίνας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, φέρνουν τον Χρήστο ενώπιον των ευθυνών του και τη Φωτεινή σε ακόμα πιο πεισματική αναζήτηση της αλήθειας, ενώ η Βάσω δεν έχει πάψει να αναρωτιέται γιατί ο άντρας με τον οποίο άρχισε να πλάθει όνειρα έκανε ξαφνικά πίσω… Τα ψέματα τελειώνουν, η Μαρίνα είναι όντως ζωντανή κα ι οι συνέπειες αναπάντεχες…

Η Εύη έχει ερωτευτεί τον Άλκη. Και εκείνος όμως είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της. Οι δύο νέοι βέβαια αγνοούν την τρομερή αλήθεια που τους συνδέει, πως η μητέρα της δηλαδή, η Μαρίνα, πυροβόλησε τον πατέρα του, τον Νώντα. Χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν, νιώθουν στο παρόν τον έρωτα να γεννιέται ανάμεσά τους και αυτόν τον έρωτα υπερασπίζεται τώρα η Εύη απέναντι στην καχύποπτη αδελφή της, τη Φωτεινή. Ο Άλκης όμως, «σκαλίζοντας» στα πράγματα του Στρατή, ανακαλύπτει φωτογραφίες του με τη Μαρίνα και αρχίζει να κάνει τις δικές του σκέψεις και «συνδέσεις».

Ωστόσο ο Διαγόρας είναι αμείλικτος…

Διακρίνοντας τον δισταγμό του Άλκη, τον πιέζει να προχωρήσει χωρίς αναστολές. Στο μεταξύ, ο Χρήστος, αδυνατώντας να κρατήσει το στόμα του κλειστό στη Φωτεινή, της αποκαλύπτει όσα συνέβησαν μεταξύ του ίδιου, του Βαρδάρη και της μητέρας της, αφήνοντας την κόρη του σε κατάσταση σοκ! Ο Στέλιος, μαθαίνοντας ότι ο γιος του ο Μίλτος παραδόθηκε στην αστυνομία, καταρρέει και σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το Σώμα, ενώ η εξαφάνιση της Μυρτώς οδηγεί τον Πόντικα και τον Ντανίλο σε αγώνα δρόμου ώστε να την προλάβουν πριν φτάσει στον γυναικολόγο για την έκτρωση.

‘Ολα του γάμου δύσκολα και ο Γιώργης με τη Νίτσα πιέζονται από παντού, μια και ο καθένας θέλει να κάνει το δικό του: η πεθερά φέρνει νυφικά, οι υποψήφιοι κουμπάροι ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και όλοι έχουν άποψη για όλα. Ο τρόπος των φίλων και των συγγενών τούς προκαλεί… ασφυξία, ώσπου αποφασίζουν να κάνουν την έκπληξη! Στο μεταξύ, ο Στρατής νομίζει ότι χάνει το μυαλό του όταν τυχαία αντικρίζει και εκείνος τη Μαρίνα. Παρ’ όλα αυτά, δεν απoκαλύπτει τίποτα στην πιστή του φίλη, τη Διαμάντω, ενώ η Ζέτα, που έχει επιστρέψει σε αυτόν, «δυσκολεύεται» όταν μπροστά της εμφανίζεται ο Σταύρος!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!