Ο Χρόνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα υποβάλει μήνυση στην κλινική στα Τρία Μίλια, ενώ η Μάνια δηλώνει στον Μιχάλη ότι βρίσκεται στο πλευρό του. Η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από τη Δρακόνησο και αποχαιρετά όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Ο Τίμος δίνει στον Ευθύμη τα έγγραφα με τις αποδείξεις για την υπεραλίευση κι αυτός δημοσιεύει το άρθρο του. Η Φωτεινή δικαιολογεί τους ασθενείς του Μιχάλη, όταν εκείνοι ακυρώνουν τα ραντεβού τους μαζί του, προκαλώντας, έτσι, το θυμό του. Το γεγονός ότι προσπαθεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του, τον κάνει να πιστέψει πως δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη.

Η Κάτια συναντάει τον Νικόλα και του ζητάει να μιλήσουν ανοιχτά για το παρελθόν τους. Η Φωτεινή παίρνει μια απόφαση σκληρή για τον Μιχάλη, αλλά αναγκαία. Εκείνος, απογοητευμένος από την απόλυσή του, βρίσκει πάλι διέξοδο στο ποτό. Η Κάτια θυμάται ακόμα ένα στοιχείο από την ημέρα του ατυχήματος.

Ο Ευθύμης, στο μεταξύ, αποκαλύπτει στη Λίζα ότι συναντήθηκε με τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε και είναι βέβαιος πως η μητέρα της δεν της έχει πει την αλήθεια. Εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο. Ενώ ο Τίμος και η Δέσποινα περνούν μαζί ένα όμορφο βράδυ, τα έγγραφα με την αίτηση διαζυγίου που βρίσκει εκείνος, φέρνουν και πάλι την απογοήτευση.

Ο Νικόλας, η Κλειώ και ο Πέτρος κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη, ενώ ο Ευθύμης μαθαίνει ότι η εταιρία του Στέφανου συνδέεται με την έκρηξη στην κλινική.
Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Γρήγορα, όμως, μετανιώνει και πάλι, εξοργίζοντάς την. Ο Γεράσιμος λέει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα κι εκείνη του ζητάει να τον καλέσει στο σπίτι για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα.

Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει ότι πιστεύει πως, τελικά, είχε δίκιο και κάποιος θέλει να τους βλάψει. Η Κάτια ανακοινώνει, στον Γεράσιμο και στον Νικόλα την αλήθεια για το ποιος είναι, ο πατέρας του Μιχάλη.

‘Οταν το μαθαίνει εκείνος, νιώθει να φεύγει ένα βάρος από πάνω του. Παράλληλα, ο Τίμος και ο Ευθύμης ανακαλύπτουν πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από τις παρανομίες που ερευνούσαν, αλλά και από την ίδια του την απαγωγή. Στο μεταξύ, ο Στέφανος, απογοητευμένος που οι προσπάθειές του να στερήσει από τον αδελφό του τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του έχουν αποτύχει, ζητάει από τη Φωτεινή να πάνε οι δυο τους μια βόλτα στο φάρο. Η νεαρή γιατρός θα διαπιστώσει με τρόμο για ποιο λόγο την ανέβασε εκεί. Ο Μιχάλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά η παρουσία του εκεί πυροδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις.

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!