Ο Μάκης μπλέκει άσχημα, αφού καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη στη σειρά Το Ναυάγιο, όχι όμως πριν ο Παντελίδης τον δει και τον αναγνωρίσει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη  πρόταση γάμου στη Βάσω, αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Ο Στελής δίνει στην Ειρηνη ένα γράμμα από τον Πέτρο, αλλά επιμένει πρώτα να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τούς. Στην κλινική, η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία, που θα τη βαλει σε υποψίες. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να ειναι μονόδρομος για τον Γιώργη μετά τη στάση του.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τον παραδώσει τόσο εύκολα. Η δικογραφία της υπόθεσης του έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο και την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπάει. Η Ελένη αρχίζει να έχει υποψίες για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Η Θοδώρα βοηθάει τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει μια πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του. Ο Άγγελος σύμφωνα με το Τηλέραμα, προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης. Στο μεταξύ, η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχτεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοένιξ» ενώ τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη.

Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ήξερε για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα και γίνεται έξαλλος μαζί της, επειδή την κρατούσε μυστική. Την ίδια στιγμή η υγεία της Λαμπρινής χειροτερεύει και ο παπάς τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Ειρήνη, μετά από έναν μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μια δύσκολη απόφαση.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!