Ο Πέτρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει όλη τη σκληρή αλήθεια που αρνιόταν να δει για τον Ιπποκράτη και τώρα εκείνη καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Μπορεί να συνεχίσει άραγε να ζει στο ίδιο σπίτι με έναν διπρόσωπο άντρα; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που θέτει μέσα της και πρέπει άμεσα να βρει τις απαντήσεις, ειδάλλως μπορεί και η ίδια να κινδυνέψει πλάι σε έναν τόσο σκληρό και ανάλγητο άνθρωπο.

Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του’Οθωνα Βασιλείου στο σπίτι της, ενώ ο Παντελίδης σοκάρει την Αλίκη όταν της δηλώνει πως θέλει το παιδί της. Μάλιστα έχει να της κάνει μια πρόταση που θα την αφήσει μουδιασμένη και δίχως ουσιαστική επιλογή…

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης ξεπερνάει τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα. Η Ειρήνη, που βλέπει το τραγικό σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά της, αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει και να πρoστατέψει το παιδί. Τώρα πια βλέπει καθαρά ότι παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άντρα και πρέπει άμεσα να ξεφύγει από αυτόν και τον χειριστικό τρόπο που έχει εισβάλει στη ζωή της .

Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο’Αγγελος είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της. Λίγο αργότερα η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της ότι ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Παράλληλα, ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να μετακομίσει στο δικό του.

Στα Χανιά, ο Βλάσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φoβάται ότι θα τον χάσει. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω απ τα πόδια του. Δεν μπoρεί να πιστέψει πως αυτή η κοπέλα δέχτηκε την πρότασή του. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκρατη να αποκαλυφθεί…

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά