Λίγο πριν την εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν, ο ALPHA έχει ήδη στη φαρέτρα του μια νέα παραγωγή μυθοπλασίας που θα εντάξει στο πρόγραμμά του την επόμενη χρονιά. Το φορμάτ της μάς έρχεται από τη γειτονική Ιταλία. Πρόκειται για διασκευή της σειράς «Porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα») η οποία θα φέρει τον ελληνικό τίτλο «Διάφανη αγάπη» και προορίζεται για τη ζώνη υιμηλής τηλεθέασης.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται σε συζητήσεις ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης που τον απολαύσαμε στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ 1 στον ρόλο του Μάρκου Λάσκαρη. Με την εταιρεία παραγωγήs Primavisione του Διονύση Παναγιωτάκη που έχει αναλάβει την υλοποίησή της, συζητεί και ο Βασίλης Μπισμπίκης και αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο ηθοποιός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καθώς έχουν προηγηθεί το «Αυτή η νύχτα μένει» και ο «Σασμός». Οσο για τους γυναικείους ρόλους ακόμη γίνονται συζητήσεις.

ALPHA: Η υπόθεση της σειράς

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του.

Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά Θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει… φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.

Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια, τον βοηθάει μια 17χρονη μαθήτρια η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

Είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Μέσα σε όλο αυτά που συμβαίνουν υπάρχει ένας ακόμη συνάδελφός του που είναι φάντασμα και του στέκεται προκειμένου να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση. Ο ήρωάς ανακαλύπτει σύντομα ότι ο δολοφόνος του είναι πιθανότατα κι εκείνος αστυνομικός, διεφθαρμένος, ο οποίος συνδέεται με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Ωστόσο όλοι στο τμήμα φαίνεται ότι έχουν κάτι να κρύψουν και είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο