Η Λαμπρινή, που αντιμετωπίζει θέμα με την υγεία της στη σειρά Το Ναυάγιο, εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Χρήματα δεν υπάρχουν για την επέμβασή της και ο παπα-Γρηγόρης βρίσκεται σε απόγνωση. Τη λύση δίνει ο καπετάν Στελής, που ενημερώνει τον Πέτρο για την κατάσταση της μητέρας του. Εκείνος λυγίζει και σπεύδει στην Κρήτη για να βοηθήσει με τα έξοδα της επέμβασης σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης, βλέποντας την τραγική κατάσταση ατην οποία βρίσκεται η Ειρήνη μετά τον υποτιθέμενο χαμό του μωρού της, αποφασίζει να της επιτρέψει να κατέβει στην Κρήτη με τον καπετάν Στελή, για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει μερικές ημέρες. Ο Στελής, που έχει την Ειρήνη σαν κόρη του, έχει καταλάβει πως το κορίτσι δεν περνά καλά με τον Ιπποκράτη, πως είναι εγκλωβισμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο, και θα κάνει το παν για να της αλλάξει τη διάθεση, ίσως και να προσπαθήσει να τη συνετίσει.

Στην Κρήτη η Ειρήνη και ο Πέτρος συναντιούνται για πρώτη φορά χωρίς να φοβούνται ότι θα τους δει ο Ιπποκράτης. Θα μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους και για το πώς θα προχωρήσουν από εδώ κι εμπρός…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη