Συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον το Ναυάγιο. Η νέα σειρά του Mega που σαρώνει στην τηλεθέαση εξελίσσεται πλέον μετά την τραγωδία και στο πως ψάχνουν τη δικαίωση όσοι επηρεάστηκαν από αυτό.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, θα δούμε τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Λαμπρινή αλλά και από ποιον θα έχει βοήθεια.

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας του Mega, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για την Λαμπρινή που αγωνιά για την τύχη του γιου της.

Βλέπει ότι όπου και να ψάξει πέφτει και πάνω σε έναν τοίχο και για αυτό θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου με μια σημαντική βοήθεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αυτή θα έρθει από τον Καπετάν Στελή που θα είναι το πρόσωπο κλειδί προκειμένου η Λαμπρινή να εντοπίσει τον χαμένο της γιο που νιώθει πως δεν έχει πεθάνει στο Ναυάγιο.

Η Λαμπρινή τον προσεγγίζει και του αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή. Να πάει στην Αθήνα καθώς είναι πεποισμένη πως εκεί ζει ο γιος της. Εκείνος αποδέχεται την πρόταση της και θα αποδείξει πως δεν χάθηκε εν τέλει!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής 14 Ιανουαρίου:

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Πρεμιέρα 18 Ιανουαρίου στις 9 μμ στον ANT1

Το ναυάγιο: Τέλος Στέλλα – Βασίλης

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας απαντά στην οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα-Αβάσιμη η ανακοίνωση