Η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και όλοι σκέφτονται ως ένοχη την Αρετή, καθώς εκείνη τόσο καιρό απειλούσε πως θα του βαλει φωτιά! Η ίδια όμως αρνείται κάθε ανάμειξη και παρόλο που αυτή τη φορα λέει την αλήθεια, κανείς δεν φαίνεται να την πιστεύει!

Βεβαια δεν βοηθάνε και το στοιχεία που συλλέγουν οι Αρχές, καθώς το ένα μετά το άλλο συνηγορούν πως εκείνη είναι η ένοχη, όπως το μπιτόνι με βενζίνη που αγόρασε μερικές μέρες νωρίτερα. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο. Όμως η μητέρα της τής ορκίζεται, όταν την επισκέπτεται στο τμήμα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου.

Τα στοιχεία εναντίον της Αρετής είναι συντριπτικά και οι κάτοικοι της Αρεόπολης είναι διχασμένοι, αφού πολλοί από αυτούς πιστεύουν στην ενοχή της.

Σε απόγνωση βρίσκεται η Βασιλική και απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια. Εκείνος όμως έχει ηθικούς ενδοιασμούς αφού είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση!

Ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τη Βασιλική για να της συμπαροσταθεί τη στιγμή που ο Φίλιππος της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη γεγονός που την κάνει να αμφιβάλλει αρκετά για τον γάμο της. Η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και ο εισαγγελέας διατάζει την προφυλάκισή της. Ο Φίλιππος είναι σίγουρος πως η Αρετή είναι ένοχη κι αυτό μεγαλώνει το χάος ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!