Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά καθώς συνεχίζει να τον περιποιείται στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας. Εκείνος της λέει ότι θέλει να της δείξει πόσο την αγαπάει και μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη.
Της εξομολογείται ότι τον έκανε να νιώσει ξανά τη χαρά ενώ εκείνη του λέει ότι το αξίζει γιατί είναι πολύ καλός μαζί της.

Στο μεταξύ, η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει από τον δικηγόρο, την ανησυχεί.

Η Αλεξάνδρα πάλι, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί. Όταν τη ρωτάει τι της συμβαίνει και αν έχει πάει σε γιατρό εκείνη της απαντάει κοφτά να κοιτάει τη δουλειά της.

Στο αρχοντικό του Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά τον Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. Του λέει να μην ανησυχεί και θα τον βοηθήσει έτσι ώστε να μάθει γρήγορα την αλήθεια! Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως. Της λέει ότι δεν είναι αυτή που δείχνει και σίγουρα θα τους βάλει σε μπελάδες!

Όμως εκείνη, την αγνοεί. Οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφθεί εκ νέου τη Στάσα για να της πει τα νέα, ενώ στον αέρα υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλικό κλίμα και από τους δυο τους. Την ίδια ώρα, εν αγνοία όλων, ο Ρήγας ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα. Τα δύο νεαρά παιδιά συναντιούνται παρά τις αντιρρήσεις των δικών τους.

Παράλληλα. ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο. Τους ρωτάει αγριεμένος τι κάνουν εκεί  ενώ η Ιουλία προσπαθεί να βρει κι αυτή κάτι να πει, αλλά οι δικαιολογίες που του λένε δεν του αρκούν. Σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στον γιο του, τον απομακρύνει από το μπαούλο με τα πράγματα της Χάδως και τον οδηγεί στην ντουλάπα που υπάρχουν όσα ενθύμια έχει κρατήσει από τη μητέρα του. Αυτό καθυστερεί την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος με τα μανιτάρια, όπου ο Επιφάνειος έχει αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!