Ο Παντελίδης έχει αποδείξει στη σειρά Το Ναυάγιο, πως είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να μη μιλήσει κανένας από τα θύματα του «Φοίνιξ» για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του ναυαγίου. Και για να τα καταφέρει, προσεγγίζει ήδη όσους μπορεί προκειμένου να τους δωροδοκήσει και να τους πάρει με το μέρος του. Με άλλους τα καταφέρνει πιο εύκολα και με άλλους πιο δύσκολα. Στη δεύτερη κατηγορία σύμφωνα με το MyTV, ανήκουν η Ειρήνη και η Λίνα, οι οποίες δίνουν τελικά τη συνέντευξη στον Γιώργη εξιστορώντας του όσα βίωσαν τη νύχτα που τους άλλαξε τη ζωή, αποκαλύπτοντας και τις τραγικές ελλείψεις του πλοίου.

Μετά την είδηση της συνέντευξης των δύο κοριτσιών, ο Παντελίδης θορυβείται και αναλαμβάνει να τις φιμώσει. Θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει. Συγκεκριμένα ο Παντελίδης ανακαλύπτει πως ο πατέρας της Λίνας, ο Δημήτρης, βάζει πάνω απ’ όλα το χρήμα και τον πλησιάζει. Ο δαιμόνιος δικηγόρος προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο. Να καταφέρει να κάνει την κόρη του να σιωπήσει και να μην ξαναμιλήσει ποτέ και σε κανέναν για το ναυάγιο και τις ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

Ο Δημήτρης φαίνεται δεκτικός σε όσα συζητάει μαζί του και μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη μιλάει με την κόρη του. Μάλιστα, ζητάει κάτι παράξενο από τη Λίνα. Στη συνέχεια, ο Παντελίδης ανακαλύπτει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ειρήνη και στον Ιπποκράτη και ο λιμενικός είναι ο επόμενος στόχος του. Ωστόσο, επειδή αντιλαμβάνεται πως εκείνος δεν θα δεχτεί να δωροδοκηθεί, τον προσεγγίζει διαφορετικά. Συγκεκριμένα, φροντίζει να εκβιάσει τον Ιπποκράτη με αντάλλαγμα εκείνος να καταφέρει να φιμώσει την Ειρήνη.

Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη, ο οποίος γίνεται έξαλλος με την κίνησή του. Ακόμη σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Αλίκη, μετά τον βιασμό της από τον Παντελίδη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και έρχεται πολύ κοντά με τον Γιώργη. ‘Ομως, ο δικηγόρος υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει και να την κάνει ξανά υποχείριό του.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!