Η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο στη σειρά Παγιδευμένοι αλλά δεν είναι μόνη καθώς εμφανίζεται ένας νεαρός. Ρωτάει με ειρωνικό ύφος αν ενοχλεί και με το ίδιο ύφος του απαντούν.

Τότε εκείνος λέει ότι ονομάζεται Ιάσονας και έχει τελειώσει τη Νομική. Ο Αλέκος τον ρωτά αν θέλει δουλειά την ώρα που στη μέση μπαίνει η Υβόννη και τον ρωτά ποιος είναι. Τότε ο νεαρός λέει στον Χατζή ότι είναι ο πατέρας του!

Ο Αλέκος πέφτει από τα σύννεφα και γελά. Ο Ιάσονας λέει ότι η μητέρα του εργαζόταν στο γραφείο του όταν ήταν 29 ετών. Ο Χατζής του εξηγεί ότι πολλοί δούλευαν τότε στο γραφείο του, όμως η Υβόννη του δείχνει μια φωτογραφία. Τον ρωτάει αν είχαν σχέση και εκείνος έκπληκτος της τονίζει ότι έχουν περάσει 29 χρόνια και πως δεν θυμάται και γυρίζει στον νεαρό λέγοντάς του ότι μεγάλωσε τόσα χρόνια χωρίς να ξέρει ότι έχει πατέρα. Δεν χρειάζεται πατέρα πια.
Η Υβόννη που έχει πονέσει πολύ με τον χαμό του γιου της Άγγελου, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς την πατρική φιγούρα, απροστάτευτο. Έτσι, όταν ο Αλέκος λέει στον νεαρό πως δεν χρειάζεται πια πατέρα, εκείνη του λέει να μην ξεστομίζει ανοησίες και οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει έναν πατέρα.

Η Υβόννη του λέει να κάνει ένα τεστ DNA και έπειτα ότι το παιδί ψάχνει για δουλειά και εκεί του ταιριάζει. Εκείνος αντιστέκεται αλλά δεν μπορεί να της φέρει αντίρρηση από τη στιγμή που πλέον την έχει ανάγκη και τον παίρνει στο γραφείο. Ο νεαρός γενικά είναι λιγομίλητος και δεν έχει δείξει ακόμη στοιχεία του χαρακτήρα του ή τι μπορεί να σκέφτεται και τι πραγματικά θέλει. Ωστόσο, μπαίνει στο γραφείο και ακολουθεί στις υποθέσεις τον Αλέκο κατά πόδας.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!