Η τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας μας προϊδεάζει για όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Γιωργίκης είναι αιμόφυρτος πεσμένος από το κρεβάτι του με ένα μαχαίρι στο πλευρό και σπαρταράει. Ο Στασινόπουλος μπαίνει με τους άντρες του στο σπίτι και φωνάζει να φέρουν γρήγορα γιατρό ενώ πηγαίνει κοντά στο φίλο του. Ξαφνικά οι χωροφύλακες τον καλούν έντρομοι. Εκείνος σπεύδει και βλέπει την Ιουλία μέσα στην ντουλάπα και μέσα στα αίματα να τρέμει. Τη ρωτά πού είναι το παιδί αλλά εκείνη δεν απαντά. Ο γιατρός έρχεται αλλά ο Προβιός δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει ενώ η Ιουλία συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του.

Η Ιουλία είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Ο Στασινόπουλος προσπαθεί να μάθει τι έγινε αλλά άδικος κόπος. Φαίνεται πως δεν έχει τα λογικά της. Η μητέρα της Στάσα και ο αδερφός της Ρήγας πάνε να τρελαθούν με το κακό που τους βρήκε! Η Ιουλία φαίνεται ότι δεν τους αναγνωρίζει αφού είναι χαμένη στον κόσμο της!

Την υπόθεση της υπεράσπισης αναλαμβάνει ο δικηγόρος Αντζολίνας. Στη Λάρισα σπεύδει και η Αλεξάνδρα για να καλύψει δημοσιογραφικά τα γεγονότα. Η Ιουλία με τη σιωπή της καταδικάζει τον εαυτό της στη μέγιστη ποινή, την εκτέλεση.

Η Αλεξάνδρα ζητά να μείνει για λίγο μόνη με την κοπέλα. Της μιλάει και εκείνη νομίζει ότι ακούει τη φωνή της κορούλας της να τη ρωτάει τι έχει συμβεί. Οι αχνές μνήμες τής καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο, ξεκινάει μία αφήγηση με πολλά κενά και αόριστες λέξεις που αρχικά δε βγάζουν νόημα. Όμως η Αλεξάνδρα επιμένει ότι κάτι υπάρχει και η απόδειξή τους μπορεί να την αθωώσει. Ο Αντζολίνας πείθεται και ξεκινά έρευνα. Όμως ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός. Θα προλάβουν;

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!