Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο στη ζωή της η Ειρήνη Κασσιμάτη στη σειρά Το Ναυάγιο. Μετά τον θάνατο του Απόστολου και ενώ μένει στο σπίτι του Ιπποκράτη, έμαθε ότι η ζωή του πατέρα της κρέμεται από μια κλωστή. Οι μέρες που μένουν στον Τρύφωνα είναι λίγες, οπότε για να τον ευχαριστήσει, αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα την τελευταία ευχή του. Και αυτή είναι να τη δει παντρεμένη στο πλευρό του Ιπποκράτη. Ετσι, η κοπέλα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα με τον αξιωματικό του Λιμενικού. Το ζευγάρι αρχίζει να οργανώνει τον γάμο του και μοιραία το νέο θα μάθει ο Άγγελος, ο οποίος και θα τρέξει να το μεταφέρει στον Πέτρο που έχει ερωτευτεί σφόδρα την Ειρήνη.

Ο Πέτρος κλονίζεται όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη δέχτηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη και αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή της. Εκείνη, που καταλαβαίνει τη στάση του και έχει επίσης αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον νεαρό, τον συναντάει για να του εξηγήσει. Του λέει πως δεν είναι ερωτευμένη μαζί του αλλά θέλει να το κάνει για χάρη του πατέρα της! Πριν όμως προλάβει να τελειώσει, λιποθυμάει στην αγκαλιά του.  Ο Πέτρος φωνάζει ασθενοφόρο και λίγη ώρα αργότερα το κορίτσι που έχει μπει στην καρδιά και το μυαλό του, θα ανοίξει τα μάτια της στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Δίπλα της, εκτός από τον Πέτρο, θα δει και τον πατέρα της ο οποίος ευχαριστεί τον νεαρό που έσωσε τη ζωή της κόρης του.

Αυτό που θα κλονίσει όμως περισσότερο από όλα το αγόρι από την Κρήτη θα είναι η πρόταση που θα του κάνει να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει