Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη στη σειρά Το Ναυάγιο, αλλά η ίδια δεν αντιδρά με τον τρόπο που φανταζόταν. Ο Τρύφωνας, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα καταφέρνουν να κρύψουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της για λίγο ακόμα. Ο Γιώργης παρηγορεί την Αλίκη μετά τον σκληρό βιασμό της από τον Παντελίδη, αλλά εκείνη αντιδρά αναπάντεχα. Ο Άγγελος δένεται ακόμα περισσότερο με τη Βάσω, ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε με τον Βλάση.

Της ζητά εξηγήσεις, αλλά επεμβαίνει ο Βλάσης, που ζητά αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις. Η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμένη να ακούσει την καρδιά της και ν’ απορρίψει την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, όταν ανακαλύπτε σοκαρισμένη κάτι που ανατρέπε τις ισορροπίες μέσα της. Το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη, καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της. Ο Πέτρος, από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται.
 Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο. Στο μεταξύ, ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνησή του με την Ειρήνη, την ώρα που αυτή δίνει επιτέλους μια απάντηση στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Σπάσιμο νεύρων στον Ιάσωνα-Αυτός του σκάβει το λάκκο!

Είσαστε έτοιμοι για 11 αξέχαστες στιγμές και μια «βόμβα» στον κόσμο του Motorsport

Survivor 2024: Χαμός με τον Τζέιμς Καφετζή-«Σεισμός» με την αποκάλυψη-Ποιος τον κράτησε εκτός παιχνιδιού;