Ένας ευγενικός και γενναίος άντρας στη σειρά Το Ναυάγιο που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του σωστά, φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας δολοφόνος, όμως αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, Κλαίρης, και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδελφής της γυναίκας του, να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, πολλές φορές θα προσπαθήσει να αποκρύβει στοιχεία, όμως κάποιο από όλα αυτά θα οδηγήσουν την αστυνομία στο προφανές.

Ο ισχυρός άντρας είπε για τη γυναίκα του ότι είχε εραστή και παρόλο που το ήξερε δεν ζήτησε ποτέ να πάρουν διαζύγιο!

Αυτό συνέχισε να λέει τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν θα σταματά να τον ανακρίνει. Μάλιστα για να τους πείσει λέει ότι έχει και μία αξιοπρέπεια που δεν του επιτρέπει να την ψάχνει!

Στο μεταξύ, η σχέση του με την Ειρήνη θα αρχίσει να προχωρά. Η κοπέλα που έσωσε από το ναυάγιο και έχει στα σπλάχνα της το παιδί του άντρα της που πνίγηκε, θα αρχίσει να γοητεύεται από τους τρόπους του αξιωματικού και δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του. Στα μάτια της, ο μικρός Ορφέας θα δει τη νέα του μητέρα, όμως οι κρούσεις που θα κάνει συχνά η Ευγενία δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια στο ζευγάρι να χαρεί τον έρωτά του. Η αποκάλυψη της δολοφονίας θα ταράξει την Ειρήνη που μάλιστα θα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το σοκ του ναυαγίου θα κληθεί να διαχειριστεί ακόμα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της αφού θα έχει ήδη ερωτευτεί σφόδρα έναν… δολοφόνο.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!