Ο Δημήτρης και η Πολυξένη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Παράλληλα, ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούρια αποστολή στην Αλίκη, που όμως βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα.

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτα του Άγγελου για τη Βάσω. Ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη ως κλέφτη. Και ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, εκείνος βγάζει ακόμα έναν άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού «Αντώνη». Η Ειρήνη παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από όλους έχει εγκληματικό παρελθόν!

Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μια μυστική συμφωνία. Στο μεταξύ, ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενότο τον βιασμό της Αλίκης από ταν Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει.

Παράλληλα, ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ εκείνος αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους. ‘Ενα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για τη μητρότητα του παιδιού στην Ελένη. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη, για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμας; Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε