Η αγαπημένη μας σειρά στην ΕΡΤ1, Τα καλύτερα μας χρόνια επανέρχεται και μαζί με αυτή ξυπνούν και οι μνήμες του παρελθόντος μας! Η τρίτη σεζόν μας βρίσκει με χαρές αλλά και συγκινήσεις.

Μία από αυτές τις στιγμές είναι και η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978. Όλη η γειτονιά έχει ήδη ξεσηκωθεί και οι ήρωες πραγματικά φροντίζουν να το ζήσουν!  Μάλιστα, ο πάντα έτοιμος Δημήτρης θέλοντας να είναι σε όλα έτοιμος, εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές! Ο Στέλιος από την άλλη ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας. Και βέβαια ο Αντώνης που αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία.

Και ενώ όλοι ζουν τον πυρετό του μουντιάλ, η Ελπίδα ζει έναν άλλο πιο καυτό πυρετό με τον Μίλτο με τον οποίο έρχεται όλο και πιο κοντά, ενώ Λούης και Άγγελος συνεχίζουν το ψάξιμο με καλοκαιρινές εκδρομές μπας και καταφέρουν και ανανεώσουν τις γνωριμίες τους!

Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Όμως μία επίσκεψη που κανείς δεν περίμενε φέρνει μαζί της εκπλήξεις και ανατροπές.

Η συνάντηση της Αργυρίου με τη Μαίρη κάνει την τελευταία πιο διαλλακτική στη σχέση της με τον Στέλιο. Ο Στέλιος ωστόσο φτάνει τα πράγματα στα άκρα!

Εντωμεταξύ η Ελπίδα είναι σε δίλημμα τόσο σε ό,τι αφορά την προσωπική της όσο και την επαγγελματική. Ο Άγγελος πάλι προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο κυρ Νίκος και ο παπα-Θόδωρoς, προκειμένου να πείσουν την Ερμιόνη να πάει στον γιατρό, της υπόσχονται πως δεν θα αποκαλύψουν το μυστικό της στις κόρες της.

Τέλος, ο Δημήτρης ψάχνει να βρει τρόπους να ανεβάσει το Εντελβάις γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τη δουλειά του και μάλιστα εν μέσω Μουντιάλ!

 Τα καλύτερα μας χρόνια: Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ρατσιστική επίθεση στη Ραζάν – Ο Καρίμ ύποπτος για την επίθεση στο Στρατή

Άγρια Γη: Σε σοκ η Ελπίδα για την απαγωγή του Νικόλα – Ο Άρης επιστρέφει στην Ελλάδα

Σασμός: Ο Μανώλης στο επίκεντρο των ερευνών για τον φόνο του Άγγελου