Ο Σασμος είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά την φετινή τηλεοπτική σεζόν, με τη σειρά του Alpha να βρίσκεται πρώτη στην τηλεθέαση σύμφωνα με το Sportime τις ημέρες προβολής της.

Το κεντρικό ζευγάρι της σειράς, ο Αστέρης με την Αργυρώ, βρίσκονται μπλεγμένοι σε μία Κρητική βεντέτα χρόνων στην οποία επιδιώκουν να έρθει ο Σασμος με όπλο την αγάπη τους. Μία αγάπη η οποία δοκιμάζεται συνεχώς με τα εμπόδια να είναι πολλά. Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε μάλιστα την ενέδρα θανάτου που στήνεται για την Αργυρώ.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδύεται την Αργυρώ δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι πιστεύει πως ο Αστέρης με την Αργυρώ θα καταλήξουν στο τέλος μαζί και έδωσε και τις εξηγήσεις της. Ποια είναι η άποψη του… άλλου της μισού, Ορφέα Αυγουστίδη για αυτό;

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης της σειράς Σασμος, έδωσε σε δική του συνέντευξη τις δικές του εκτιμήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι για το ζευγάρι. Ο ηθοποιός ωστόσο σε αντίθεση με τη συνάδελφό του εμφανίστηκε κυνικός στις απαντήσεις του.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ξέρει αν η αγάπη θα καταφέρει εν τέλει να τελειώσει τη βεντέτα! Συγκεκριμένα δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης:

«Δεν ξέρω αν η αγάπη θα τελειώσει τη βεντέτα. Αν έχει ένα ενδιαφέρον ο Σασμός, είναι ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Έχουμε αρκετές γκρίζες ζώνες που μας θυμίζουν πολλά από την πραγματικότητα. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα από τα πετυχημένα του συστατικά, ότι δεν παίρνει μια ρομαντική ιδέα του έρωτα. Ότι αυτός είναι ο έρωτας και πρέπει να τα κάνουμε όλα έτσι…

Ο Αστέρης, ο ρόλος που υποδύομαι, έχει μια ρομαντική αφέλεια μιας άλλης ηλικίας. Δεν έχει τη συναισθηματική πυκνότητα ενός άντρα 35 χρόνων, είναι λίγο πιο πίσω συναισθηματικά, γι’ αυτό και έχει την αφελή ορμή ενός 28χρονου που δεν υπολογίζει τόσο τι έχει πει ή κάνει και τα παίρνει όλα σβάρνα. Αυτό θα έχει κάποιο τίμημα, με το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπος.

Όσο για το αν στο τέλος ο έρωτας θα καταφέρει να γεφυρώσει το κενό και να διαλύσει το μίσος, αυτό θα γίνει ερήμην τους, παράλληλα με άλλα γεγονότα.»