Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha Σασμός! Μάλιστα η Εριέττα Μανούρη που υποδύεται την Σεμίνα στην καταπληκτική σειρά, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Happy Day και έδωσε… spoiler!

Η τηλεοπτική «Σεμίνα» όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο, έφυγε από την Κρήτη, μετά τον θάνατο του Πετρή. Όμως όπως αποκάλυψε η Εριέττα Μανούρη, θα επιστρέψει σε πολύ κομβικό σημείο της σειράς για να πει την αλήθεια για τη δολοφονία.

«Κι εγώ τα ίδια νεύρα έχω με τη Σεμίνα. Δυστυχώς αυτό το κορίτσι δε μίλησε, αλλά πιστεύω -και από όσο ξέρω- θα μιλήσει και θα πει τι έγινε. Δε θα επικοινωνήσει από μακριά και θα επιστρέψει σε πολύ κομβικό σημείο της σειράς για να δώσει φως στα πράγματα. Θα τη ψάξουν οι Αρχές, θα έρθουν σε επαφή και έτσι θα επιστρέψει η Σεμίνα. Ό,τι κι αν πει η Σεμίνα, μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη όσον αφορά στο κομμάτι της δίκης. Στο συναισθηματικό κομμάτι της Αργυρώς, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει» είπε η Εριέττα Μανούρη.

Σασμός!

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα τη δούμε ξανά στον «Σασμό». Παράλληλα έδωσε spoiler για τον ρόλο της Σεμίνας!

«Έχω την εντύπωση πως ο ρόλος μου ολοκληρώνεται μετά την μαρτυρία. Αυτό ήξερα και από την αρχή. Ότι ήταν για πολύ συγκεκριμένα επεισόδια. Τώρα βέβαια αυτά τα πράγματα…» σχολίασε η Εριέττα Μανούρη.