Ο Σασμός συνεχίζει καιι την δεύτερη σεζόν από τη συχνότητα του ALPHA και αναμένεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστικός. Ήδη έχουμε μάθει αρκετές προσθήκες σε ρόλους που θα συγκλονίσουν όπως αυτή του Παύλου Βρουλάκη που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε ρόλο αστυνομικού. Επίσης θα δούμε μετά από καιρό την Γιώτα Φέστα αλλά και τον Δημήτρη Αλεξανδρή που θα ενσαρκώσει έναν έμπορο όπλων.

Μία ακόμα εμφάνιση όμως πρόκειται να γίνει στην καθημερινή δραματική σειρά την οποία μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media. Ο λόγος για τον Μάνο Πετούση ο οποίος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως ξεκινάει γυρίσματα στον Σασμό.

Ο Μάνος Πετούσης θα υποδυθεί έναν γιατρό, που είναι παντρεμένος με μία εισαγγελέα την οποία θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα. Η εισαγγελέας (Γιώτα Φέστα) είναι η πρώην γυναίκα του Βρουλάκη (Στέλιου Μάινα).

Η δημοσίευση του ηθοποιού:
«Κλείσαμε, Υπογράψαμε … και ξεκινάμε γυρίσματα
Σασμός ….»

Πετούσης

Πετούσης

Ο Μάνος Πετούσης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μελέτη Θεάτρου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη με δασκάλους τους: Άγγελο Αντωνόπουλο, Τίτο Βανδή, Όλγα Τουρνάκη, Ελένη Χατζηαργύρη , Εύα Κοταμανίδου, Ερση Μαλικένζου κ.α. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού με τη μεγάλη χορογράφο Ντόρα Τσάτσου. Για δυο χρόνια συμμετέχει στο θέατρο Ελληνικών Χορών της Δώρας Στράτου. Έχει σπουδάσει ελαφρό και κλασσικό τραγούδι με δασκάλες τη Μαρία Πασχάλη και την Ακτή Δρίνη. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια στην Ανώτατη Σχολή Εμπορικών Επιστημών, τμήμα Marketing και Δημόσιας Διοίκησης.