Ο Σασμός, η σειρά που φέτος καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του Alpha, έχει συνεχείς ανατροπές. Μία από αυτές αποκάλυψε σήμερα η Όλγα Δαμάνη η οποία υποδύεται την γιαγιά Ρηνιώ. Η  σπουδαία ηθοποιός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day για τις αλλαγές που έρχονται μετά τον θάνατο του Πετρή. Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο  αποκάλυψε το τέλος της γιαγιάς.

Η «γιαγιά Ειρήνη» είπε χαρακτηριστικά: «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

Επίσης η κυρία Δαμάνη είπε: «Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα πέσει η αυλαία του ρόλου της: «Η γιαγιά θα πεθάνει και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά»!

Σασμός: Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν

Η ίδια απάντησε αν θα είναι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς. «Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».