Ο Σασμός ολοκλήρωσε τον δεύτερο του κύκλο με μία συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα σε Παύλο και Ευθύμη. Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο ο Ευθύμης όπλισε το χέρι του Παύλου για να τον στείλει στον άλλο κόσμο.

Η απειλή του Ευθύμη ότι θα σκοτώσει τη Μαρίνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παύλο. Χωρίς δισταγμό εκείνος άρπαξε το μαχαίρι και αφαίρεσε τη ζωή από τον παιδικό του φίλο.

Ο Ευθύμης ματωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του ανθρώπου ο οποίος τον στήριξε πιο πολύ από τον οποιονδήποτε από όταν ήταν μικρός. Ο Παύλος θρηνεί τόσο για τον φίλο του όσο και για την εποχή που αφήνει πίσω…

Τη συνέχεια όμως μετά το φονικό θα τη δούμε στον επόμενο κύκλο. Εκεί, ο Παύλος φροντίζει να καθαρίσει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Πετάει τα ποτήρια αλλά και το όπλο του Ευθύμη και καθαρίζει τα αποτυπώματα.

Στη συνέχεια τυλίγει τον φίλο του σε ένα χαλί και τον πετάει στη θάλασσα. «Στο καλό» θα του ευχηθεί και «καλή αντάμωση», με δάκρυα στα μάτια.

Λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος πίνει σπίτι του υψώνοντας το ποτήρι στον ουρανό εκεί που βρίσκεται πλέον ο αδελφικός του φίλος. Την ίδια στιγμή η αστυνομία ψάχνει τον δολοφόνο με τον Αντώνη και τον Λευτέρη να νιώθουν και ανακούφιση που βγήκε από τη μέση ο άντρας αλλά και απογοητευμένοι που δε κατάφεραν να τον βάλουν φυλακή.

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν η αδερφή του Ευθύμη επιστρέψει στην Κρήτη ψάχνοντας απαντήσεις για το φονικό…

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: «Έξαλλη» η Μαργαρίτα στο TikTok!

Σασμός: Μαζί διακοπές πασίγνωστες πρωταγωνίστριες – Εκεί είναι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος οι σύνδεσμοι αλλιώς ευρωπαϊκός αποκλεισμός!