Η σειρά του Alpha Σασμός κρατά και την ερχόμενη εβδομάδα το κοινό προσηλωμένο! Οι εξελίξεις τρέχουν και στο Ρέθυμνο επικρατεί αναβρασμός. Το σχέδιο της Καλλιόπης δεν έχει επιτυχία! Ωστόσο, μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι από πίσω από την ανατροπή και γίνεται έξαλλη!

Στο μεταξύ η καθημερινότητα του Αστέρη έχει αλλάξει. Η Αργυρώ από την άλλη, κάνει μία προσπάθεια να σταματήσει τον πόνο που αισθάνεται.

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.

Σασμός- Επόμενα επεισόδια

Όσο ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες. Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου. Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Από την  άλλη η Βασιλική έχει ανασφάλεια για την καινούρια της δουλειά και βρίσκει καταφύγιο στον Μαθιό. Η Στέλλα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη.

Η επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Θεοδώρα παίρνει μία απρόσμενη απόφαση και καταφεύγει στον πιο απίθανο σύμμαχο. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει.