Ο Σασμός επιστρέφει με τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο αυτόν τον Σεπτέμβριο και η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες.

Η σειρά του Alpha που έχει σαρώσει την τηλεθέαση επί δύο συναπτά έτη με τους νέους χαρακτήρες που μας συστήνει και τις νέες ιστορίες και ανατροπές που θα δούμε, στοχεύει να καθηλώσει για ακόμη μία χρονιά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι η νέα δυναμική προσθήκη στη σειρά με τον ρόλο του, τον Ανδρέα Βρουλάκη να φέρνει τα άνω κάτω. Ο Ανδρέας έχει σατανικό σχέδιο στο μυαλό του και δε θα διστάσει να τα βάλει με τον ξάδελφό του Παύλο για να αποτρέψει τον Σασμό με τους Σταματάκηδες.

Στο μεταξύ πάντως, και όσο περιμένουμε την επίσημη ημερομηνία του πρώτου επεισοδίου, ο Alpha δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου.

Σε αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη ως «Ανδρέα Βρουλάκη» αλλά και τους γνωστούς αγαπημένους μας ήρωες σε νέες περιπέτειες.

Σασμός – Ο επίλογος: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του Γ’ κύκλου:

Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το φινάλε της σειράς Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το φινάλε της σειράς Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το φινάλε της σειράς Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το φινάλε της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ευγενία Σαμαρά: Τέλος οι φήμες για αποχώρηση απο τον Σασμό

Η γη της ελιάς: Ο Βαφέας βάζει τέλος στον Φίλιππο

Ο MrBeast τεμαχίζει τη Lamborghini σαν να είναι φιστίκια και προκαλεί τρέλα με όσα κάνει!!!