Αργυρώ, Αστέρης και Μαρίνα στη σειρά Σασμός προσπάθησαν να κάνουν τον γάμο κρυφά από όλους, όμως τα τηλέφωνα που «βαρούσαν» για να τους ενημερώσει η Κατερίνα από την άλλη άκρη της γραμμής πως η Καλλιόπη δεν είναι καλά ανέβαλαν το μυστήριο.

Όπως θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, το ζευγάρι θα αποφασίσει να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει και να παντρευτεί ή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να κάνει έναν ανοιχτό αρραβώνα στο καφενείο του Παντελή.

Αφορμή θα σταθεί ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη, ξάδελφου της Μαρίνας και του Παύλου. Ο άντρας όχι απλώς δεν θα συμφωνεί με το ενδεχόμενο του σασμού, αλλά θα είναι και αντίθετος στη σχέση του Αστέρη με την ανιψιά του, Αργυρώ. Οταν όμως συνειδητοποιήσει πως όλο το χωριό είναι απέναντί του, θα βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Θα δείξει σε όλους ότι μπορεί να μη συμφωνεί με τη νέα εποχή στις σχέσεις Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, αλλά ότι την ίδια στιγμή δεν θα κάνει κάτι για να βλάψει το ερωτευμένο ζευγάρι. Σκοπός του θα είναι να σταματήσουν να τον υποπτεύονται για τυχόν χτύπημα εναντίον των Σταματάκηδων και να δράσει λίγο αργότερα, όταν τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει.

ΟΑστέρης όμως που δεν θα έχει πιστέψει ούτε λέξη από την ανακωχή που θα ανακοινώσει ο Αντρέας άτυπα, θα προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν για να «χωνέψει» ο θείος της μια και καλή ότι η διχόνοια στην Ανω Ποριά δεν θα συνεχιστεί. Η Αργυρώ θα σοκαριστεί με τη δραστική απόφαση να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν αλλά τελικά θα συμφωνήσει, αρκεί φυσικά να πάρουν και την ευχή της «καπετάνισσας».

Ο νεαρός Σταματάκης ανακοινώνει την απόφασή τους στην Καλλιόπη και η Αργυρώ συμπληρώνει ότι το κάνουν για να δείξουν και στο θείο Αντρέα πόσο όμορφα είναι όταν γιορτάζουν όλοι μαζί, μονιασμένοι. Και αυτήν τη φορά είναι η πρώτη που το μαθαίνει. Εκείνη τους απαντά ότι θα είναι εκεί πρώτη από όλους!

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση της «καπετάνισσας» με τη νύφη της, αφού οι δυο γυναίκες στο μέλλον θα έρθουν πολύ κοντά. Το ζευγάρι λίγο αργότερα θα μαζέψει συγγενείς και φίλους και θα ανακοινώσει την απόφασή του. Η συγκίνηση όλων θα είναι διάχυτη, μόνο ο Αντρέας θα δυσαρεστηθεί, αλλά θα προσπαθήσει να το κρύψει. Η αντίδρασή του όμως θα γίνει αντιληπτή από τον Παύλο και τον Αστέρη, γεγονός που θα τους βάλει σε περαιτέρω σκέψεις. Παρόλα αυτά, την επόμενη μέρα ο Αστέρης θα πει στον Παντελή πως σε μια εβδομάδα θα γίνει ο αρραβώνας του στο καφενείο του χωριού. Εκείνος και η γυναίκα του δεν θα χάσουν χρόνο, θα ξεκινήσουν αμέσως τις ετοιμασίες προκειμένου να ευχαριστήσουν τις δύο οικογένειες.

 

Ο Σασμός έρχεται στον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο ύποπτος για φόνο- Στη φυλακή ο Παύλος;

Ο Τσιτσιπάς τώρα και σε κούκλα! – Η bobblehead φιγούρα του στο US Open που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια-Σοκ με την Μιράντα!