Μέσα Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA ο β’ κύκλος της σειράς Σασμός. Η δεύτερη σεζόν θα αρχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με τη σύλληψη του Μαθιού, που θα φέρει απίστευτες εξελίξεις αλλά και μία Καλλιόπη, έτοιμη να πεθάνει από τις τύψεις της.

Η πρώτη σκηνή του β’ κύκλου Θα είναι η σύλληψη του Μαθιού, αλλά και η αναταραχή στην εκκλησία καθώs ο γαμπρός δεν έχει εμφανιστεί. Η Βασιλική, που τον περιμένει μαζί με τον Νικηφόρο, δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μέχρι που τουs ενημερώνουν ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαθιό ως ύποπτο γιο φόνο», τουs λένε. Η Βασιλική λιποθυμάει και ο Νικηφόρος, δεν ξέρει τι να κάνει, τα χάνει και προσπαθεί να συνεφέρει τη μάνα του, αλλά και να τρέξει να δει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ ο Μανόλης καταρρέει γιατί πιστεύει ότι ο Μαθιόs σκότωσε τον Άγγελο για να μη μιλήσει, για να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Στεφανή και τρελαίνεται καθώs αισθάνεται ενοχές, ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε ένας ακόμα άνθρωπος. Η Βασιλική  επιστρέφει στο σπίτι και μ ετο νυφικό ακόμα θρηνεί και λέει ότι δεν ήταν ποτέ γραφτό τηs να παντρευτεί τον άνθρωπο που αγάπησε: «Το ήξερα ότι κάτι Θα συμβεί. Το αισθονόμουν», λέει κλαίγοντας και Θυμάται τη στιγμή που ο Μαθιόs πήγε να τη δει λίγο πριν τον γάμο και ότι του είχε πει ότι είναι γρουσουζιά να δει το νυφικό τηs.

Την ίδια ώρα ο Μαθιόs στη σειρά Σασμός, μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και εκεί ενημερώνεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Αγγελου. Ο Μαθιόs τουs λέει ότι κάνουν λάθος και ότι δεν έχει κα-μία σχέση. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τουs, τα κλειδιά, ο άγριος τσακωμός τουs μπροστά σε κόσμο, αλλά και το κίνητρο του μίσους, γίνονται ικανά για να κινηθούν οι διαδικασίες με εισαγγελέα και ανακριτή ώστε να προφυλακιστεί. Ο Αστέρης τα έχει χαμένα, ο Μαθιόs τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και εκείνος φυσικά τον πιστεύει. Δίπλα του πάντα στέκεται η Καλλιόπη και η Στέλλα που αναλαμβάνει τον Μαθιό. Η Καλλιόπη όμως δεν μπορεί να πει την αλήθεια. Οι τύψεις την πεθαίνουν, εκείνη με το Ψαλίδι άφησε τον Αγγελο μέσα στα αίματα. Εκείνη πιστεύει ότι τον σκότωσε και τώρα κατηγορούν τον αγαπημένο τηs γιο για έναν φόνο που δεν έχει κάνει και μόνο αυτή ξέρει ότι είναι αθώος: «Εγώ έβαλα το παιδί μου φυλακή», λέει και οδύρεται και προσπαθεί μαζί με τον Αστέρη και τη Στέλλα να τον γλιτώσουν και να αποδείξουν την αθωότητά του. Ο αγώνας για να σωθεί ο Μαθιόs αρχίζει. θα μαθευτεί άραγε η αλήθεια για τον φόνο του Αγγελου; Τι ρόλο Θα παίξει η Καλλιόπη και τι η Άσπα;

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο