Σασμός: Γιατί πεθαίνει ο Πετρής; Ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day. Ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς του ALPHA έκανε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς. Ο ίδιος είπε και τους λόγους που στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Πετρή να πεθαίνει.

«Πλέον έχουμε ερωτική σχέση με τον κόσμο. Μας απειλούν, μας φωνάζουν, μας μαλώνουν. Για πρώτη φορά βλέπουμε τις σειρές με άλλο μάτι. Υπάρχουν δεκάδες ομάδες που γράφουν σχόλια μεταξύ τους, τα break είναι για να γράφουν περισσότερα. Προσπαθούμε να πούμε μια ιστορία που να αρέσει στον κόσμο. Λαμβάνετε υπόψιν στο σύνολό η αίσθηση που αφήνει, αλλά αν κάναμε αυτά που ήθελε ο κόσμος, δεν θα το έβλεπε κανείς. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε φέτος end. Δεν πρέπει να ξεχειλώσουν οι ιστορίες, έρχονται νέοι ήρωες» είπε αρχικά ο Κώστας Κωστόπουλος και στη συνέχεια έδωσε ένα μικρό spoiler για το αποψινό επεισόδιο, καθώς όπως τόνισε, θα δούμε τον Πέτρο να ζητά συγγνώμη από τον Μανώλη για τη συμπεριφορά του με τον σκύλο. «Δεν θα σκοτώναμε ένα σκυλί στη σειρά, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια ένταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής

Ο Κώστας Κωστόπουλος απάντησε για τη σχέση Μαθιού – Βασιλικής στη σειρά: «Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις να έρθουν συγγενείς της Βασιλικής και να δημιουργήσουν προβλήματα στο ζευγάρι. Το “και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος” τους ταιριάζει. Για να υπάρξει σασμός πρέπει να υπάρχει και θάνατος».

Τι είπε για το θάνατο του Πετρή

Σε ότι αφορά τον Πετρή που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο Κώστας Κωστόπουλος τόνισε: «Από την αρχή στον σχεδιασμό μας και σε συνεργασία με το κανάλι, αυτό θέλαμε να κάνουμε στον Σασμό. Ότι για να υπάρχει Σασμός, πρέπει να υπάρχει και πόνος και θάνατος.Αυτό είναι που πρέπει να καυτηριάσουμε.  Πραγματικά συγκινούμαι πάρα πολύ που όσοι τηλεθεατές μας έχουν τόσο μεγάλη ένταση για το αν ένας ήρωας φύγει από την ιστορία. Και θα ήθελα να το παρομοιάσω με το πώς ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει από τη ζωή χωρίς να φταίει, τηρώντας μια παράδοση της ηθικής τάξης πραγμάτων. Της βεντέτας, χωρίς λόγο. Δηλαδή πραγματικά θέλαμε σαν δημιουργοί να υπάρχει αυτός ο συσχετισμός. Ότι ένας ήρωας που θέλουμε να είναι αγαπητός θα φύγει από τη ζωή. Ότι η αυτοδικία για τον οποιονδήποτε λόγο είναι κατακριτέα και πρέπει να το δείξουμε».