Ο Σασμός συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με αμείωτη δράση αλλά και ερμηνείες που πραγματικά καθηλώνουν! Όλοι περιμένουμε μπας και μάθουμε πώς έγινε τελικά το κακό με τον Πετρή και τον Αστέρη αφού ο φυλακισμένος δε λέει να ανοίξει το στόμα του!

Είδαμε βέβαια τον Μαθιό που δεν έχει ησυχία και ψάχνει να βρει άκρη για τον Αστέρη προκειμένου να έχει ελαφρυντικά για την επερχόμενη δίκη του.

Μέχρι τώρα τα πράγματα δείχνουν ότι ο Σταματάκης θα φάει τα ισόβια και δεν θα προσπαθήσει καν να το αλλάξει αυτό. Άλλωστε όπως βλέπουμε, με τη σιωπή του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και πολλά υπέρ του! Βέβαια η οικογένεια της Αργυρώς θέλει δικαίωση για το αίμα του Πέτρου και θα παλέψει με νύχια και με δόντια γι αυτό.

Από την άλλη πάλι, η Βασιλική προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της! Αιτία η μεγάλη αγωνία που έχει αφού ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με εκείνη. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει άφωνος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση στη σειρά «Σασμός» με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

Και ας έρθουμε και πάλι στα δικά μας! Η δίκη του Αστέρη στη σειρά του Alpha αργεί λίγο ακόμα όμως εμείς, σαν γνήσιοι ρεπόρτερ σας έχουμε πλάνα από τη δίκη! Στο συγκεκριμένο μάλιστα στιγμιότυπο φαίνεται να υπάρχει μπόλικος κόσμος αφού το ενδιαφέρον του κοινού για την έκβαση της δίκης, είναι μεγάλο!

Δείτε λοιπόν την εικόνα από τη δίκη του Αστέρη που δημοσίευσε ο Άγγελος, κατά κόσμο Θανάσης Πατριαρχέας, στο προφίλ του στο Instagram!