Αυτό που πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, δεν μπορεί κανείς να τα βάλει στο μυαλό του! Μέχρι να τελειώσει ο πρώτος κύκλος της σειράς, πρόκειται να δούμε πολύ αίμα!

ΗΑργυρώ έχει επιστρέφει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. 0 Αστέρηs από τον άλλη προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώνταs να τα βρει μαζί του. Κι ενώ η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσειs του Γεράσιμου, ο Καραπάνοs αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ στη σειρά του ALPHA, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, τον ίδια ώρα που ο Μαθιόs την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τουs. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει του πάντεs με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρηs προβαίνει σε μία κίνηση, που θα φέρει αναστάτωση.

Το χωριό έχει πάρει φωτιά, καθώs ο Μαθιόs έχει ζητήσει μπροστά σε όλουs τη Βασιλική σε γάμο. Τα νέα περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα έρχεται από αλλού. Ο Αστέρηs κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται. Συγκεκριμένα πηγαίνει στα Γιάννενα, αφού από το μυαλό του δεν φεύγει ούτε στιγμή η Αργυρώ. Καθώs ο Καραπάνοs συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένο τον γιο του από τη φυλακή, εκείvos κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κανείς δεν υποψιάζεται. Κι ενώ η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματά της κοντά στον Σταύρο και το παιδί, οι σκιέs του παρελθόντος τηs έρχονται ασφυκτικά!

Σασμός: Τι ανακαλύπτει ο Καραπάνος;

Ο  Αστέρηs προσπαθεί να πλησιάσει τον Αργυρώ και μιλάνε οι δυο του για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιόs απαλλαγμένος από το άγχος χαίρεται τον ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό. Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμωs, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίεs. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν, την ώρα που ο Αστέρης στην προσπάθειά του να συναντήσει την Αργυρώ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία σκληρή αλήθεια.

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Συνειδητοποιώντας πως η Αργυρώ έχει κάνει της δική της οικογένεια, διαλύεται, με τον Μανόλη να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει.

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του. Ο Αστέρηs Θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόληs ένα απρόσμενο τηλεφώνημα.

Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Αγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.’Οπως Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Μαθιός και η Βασιλική είναι έτοιμοι για επισημοποιήσεις, με τον πρώτο να είναι αποφασισμένος να διαπιστώσει αν ο Νικηφόρος είναι γιος του. Οι δυο τους κάνουν τεστ DΝΑ, αλλά όταν έρχεται η ώρα των αποτελεσμάτων, ο Νικηφόρος κάνει την ανατροπή. «Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου. Δεν έχει νόημα», λέει και σκίζει τα αποτελέσματα. Οι εξελίξεις όμωs στο σπιτικό του Μαθιού, δεν σταματούν εκεί. Και αυτό γιατί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η… Καλλιόπη…

Σασμός: Η Καλλιόπη βάφει τα χέρια της με αίμα

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με αίμα. Βλέποντας τον Αγγελο να παίρνει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους, η Καλλιόπη αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση.Ετσι μια μέρα του στήνει φονικό καρτέρι και ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο άδικος όμωs αυτός θάνατος στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αποτελεί την αρχή του τέλους και για την ίδια την Καλλιόπη. Τα αγαπημένα πρόσωπα του Άγγελου αλλά και η Άσπα είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του και άπαντες θεωρούν υπεύθυνη την Καλλιόπη. Θέλοντας λοιπόν να την εκδικηθούν αποφασίζουν να την πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. ‘Οπως λοιπόν θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ένα από αυτά θα μαχαιρώσει την Καλλιόπη, η οποία βρίσκει τραγικό τέλος. Η σκηνή μάλιστα του θανάτου της  θα καθηλώσει τους τηλεθεατές…

Ειδήσεις σήμερα

Σασμός: Ο Καραπάνος δεν είπε την τελευταία του λέξη

Επίδομα βενζίνης: Έτσι το παίρνετε νωρίτερα

Survivor: Επικό βίντεο με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Τσουκαλά

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου