Η Αργυρώ το ξέρει και το έχει παραδεχτεί ακόμα και στον Σταύρο στη σειρά του ALPHA, Σασμός ότι δεν θα ξαναερωτευτεί ποτέ άλλον άντρα εκτόs από τον Αστέρη. Και ο έρωταs στον «Σασμό» θα κυριαρχήσει.

Η ανιδιοτελήs και ήπια αγάπη του Σταύρου θα αφήσει τον χώρο στο πάθοs του έρωτα και η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη. Μετά τη δίκη η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα, όπου την περιμένει με λαχτάρα ο Σταύροs και το παιδί τηs. Εκεί έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή τηs συνεχίζει να σκεπάζεται με σύννεφα, καθώs δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρηs είναι ελεύθερος ενώ ο Πέτροs είναι στο χώμα.

Η Αργυρώ αποφασίζει να προχωρήσει σε έφεση κατά τηs απόφασηs του δικαστηρίου και η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην το κάνει: «Ο,τι έγινε έγινε. Τώρα να κοιτάξειs μόνο μπροστά, έχειs μια οικογένεια», τηs επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη: «Δεν πρόκειται νο το αφήσω έτσι», τηs απαντάει. Την ίδια στιγμή ο Αστέρηs προσεγγίζει τον Άγγελο προσπαθώντας να τα βρει μαζί του, αλλά και ο Αγγελοs δείχνει πλέον να τον μισεί.

Στο μεταξύ, στο μυαλό τού Αστέρη συνεχώs είναι η Αργυρώ και απελπισμένοs αποφασίζει να πάει να τη βρει. 0 Αστέpns κάνει λοιπόν το ταξίδι που όλοι απεύχονται στα Γιάννενα, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να βρει τα πατήματά τηs κοντά στον Σταύρο και το παιδί. 0 Αστερηs κάνει τα πάντα για να πλησιάσει την Αργυρώ και τελικά τα καταφέρνει και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Σασμός: Η Καλλιόπη προσπαθεί να μεταπείσει τον Αστέρη!

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδελφό του. Την ίδια στιγμή ο Αστέρηs στην προσπάθειά του να συναντήσει την Αργυρώ, θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολυ σκληρή αλήθεια. Θα δει ότι η Αργυρώ έχει φτιάξει οικογένεια, έχει κοντά τηs τον Σταύρο αλλά και τον γιο τηs, τον μικρό Πέτρο. Ο Αστέρηs τους βλέπει μαζί και μένει άφωνοs, ενώ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα, η οποία του ζητάει: «Σε παρακαλώ άφησε την. Είδεs ότι πλέον έχει οικογένεια, μην μπει ξανά σrη ζωή τns». Αυτά είναι μόνο η αρχή για όσα ανατρεπτικά Θα ακολουθήσουν.

 Η Αργυρώ με τον Σταύρο, το παιδί και τη μητέρα τηs θα επιστρέψουν στην Κρήτη, όπου θα αρχίσει η αντίστροφη μετρηση για την ώρα που ο Αστέρηs με την Αργυρώ θα είναι και πάλι μαζί; Η αγαπη που εχει δωσει ο Σταύροs στην Αργυρώ ειναι τελειωs διαφορετική από εκείνη που έχει δώσει η ίδια στον Σταύρο. Για εκείνον είναι ο μεγάλοs του έρωταs, για εκείνη όμωs είναι η απόλυτα ήρεμη και χωρίs χτυποκάρδι αγάπη.

Βλέπει τον Σταύρο ξεκάθαρα, νηφάλια, χωρίs την τρέλα του έρωτα, ενόs έρωτα που μόνο στον Αστέρη έχει δώσει για παντα. Τα πράγματα μετά την επιστροφή τους στην Κρήτη θα αλλάξουν, πολλά θα έχουν συμβεί, άνθρωποι θα έχουν φύγει από τη ζωή και εμπόδια θα έχουν πέσει. Η φλόγα του έρωτα του Αστέρη όμωs για την Αρ-γυρώ καίει και φουντώνει ακόμα πιο πολύ. Σύντομα αυτό που θα συμβεί μεταξύ τους δεν Θα μείνει κρυφό.

Η ίδια η Αργυρώ θα μιλήσει στον Σταύρο. Ο Σταύροs για μια ακόμα φορά θα την καταλάβει. Για μια ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο τηs ψυχήs και τηs αγάπηs του γι αυτην. Ο Σταυροs δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγαπημένη του να είναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει ο ίδιοs κομμάτια. Η ένωση λοιπόν του Αστέρη με την Αργυρώ είναι σίγουρη, όπωs σίγουροs είναι και ο χωρισμός τηs με τον Σταύρο, ο οποίοs θα παίξει ακόμα έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στην ευτυχία τηs.