Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει ανατροπές στη σειρά Σασμός του ALPHA, τη στιγμή ειδικά που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα! Η Καλλιόπη σοκάρεται και ορκίζεται εκδίκηση!
Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή και τώρα ο Μαθιός, ο μεγαλύτερος γιος τηs Καλλιόπης, οδηγείται πίσω από τα σίδερα. Το μπρελόκ του που βρήκαν στον τόπο εγκλήματος του Άγγελου, τον ενοχοποιεί, όμως η αστυνομία με τη βοήθεια του νέου αστυνομικού έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ο τόπος δεν θα χωρά την Καλλιόπη που θα βλέπει τον γιο της να μαραζώνει, όμως ακόμα ένα γεγονός θα έρθει να τη σοκάρει και να χαλάσει την ηρεμία της. Και αυτό είναι η έλευση του Παύλου Βρουλάκη, που όλοι θεωρούσαν νεκρό. Ο ξάδελφος του άντρα της Μαρίνας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο χωριό και μάλιστα τη μέρα που γίνεται η κηδεία του Άγγελου, του ανιψιού που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης διψά για εκδίκηση!

Επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή. Η παρουσία του θα γίνει αισθητή και μάλιστα θα προκαλέσει σωρεία σχολίων, ακόμα και από εκείνους που δεν θα είναι παρόντες στη νεκρώσιμο ακολουθία. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επιστροφή του από τον Παντελή και δεν ορκίζεται μόνο πως δεν Θα τον αφήσει να πειράξει τους γιους της αλλά και πωs θα είναι εκείνη που θα του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Παύλος Βρουλάκης πριν χρόνια είχε δώσει εντολή να αφαιρέσουν τη ζωή του άντρα της, Βασίλη, μέσα στη φυλακή και αυτό δεν το έχει ξεχάσει!

Ο Παύλος δεν θα φανεί διακριτικός. Αντίθετα, από τις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί στο χωριό θα προσπαθήσει να βρεθεί ανάμεσα στους παλιούς συγχωριανούς του και μοιραία κοντά στην Καλλιόπη. Οταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν σε κεντρικά σημεία του χωριού, τότε η δεύτερη θα καταλάβει πως η οικογένειά της είναι σε κίνδυνο.