Σασμός επόμενα επεισόδια: οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές! Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος που δε σταματά και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο «Σασμός» είναι μία υπερπαραγωγή του ALPHA, κορμό της οποίας αποτελεί  το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο  Β. Χ. Σπηλιόπουλου,  σκηνοθεσία  Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.KProductions S.A – Καραγιάννης.

Σασμός επόμενα επεισόδια

Ωστόσο στο επόμενο επεισόδιο η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Αντώνη με την Μαρίνα. Αυτό φυσικά οδηγεί την παραδοσιακή Κρητικιά εκτός εαυτού. Από την  άλλη ο Πετρής δίνει την ευχή του στη μητέρα του αν και δεν τον ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτή η σχέση.

Ο  Αντώνης είναι ικανοποιημένος αφού ήθελε την αποδοχή από τα παιδιά της Μαρίνας.

Όμως το στόμα του είναι μεγάλο. Η χαρά του για τον επικείμενο γάμο φτάνει ακόμα και εκεί που δεν πρέπει.

Η Καλλιόπη θα θυμώσει αφού αυτό σε συνδυασμό με τα όσα είπε η Θεοδώρα για τον Πετρή θα την εξωθήσει στα άκρα!

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες.

Παίζουν οι ηθοποιοί

Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.