Μπορεί στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, να έχει χυθεί πολύ αίμα αλλά την ίδια στιγμή πολλά ζευγάρια είτε δηλώνουν αγαπημένα είτε είναι έτοιμα για χωρισμό! Τι πρόκειται όμως να γίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ αλλά και με τον Σταύρο που τόσο στάθηκε στην οικογένεια των Βρουλάκηδων;

Όλοι περίμεναν πως η σχέση του Αστέρn με τηνΑργυρώ θα κρατούσε για πάντα και πως ίσως να ήταν αυτή που θα έφερνε τον Σασμό στο χωριό, όμως τελικά η ιστορία τους γράφτηκε με μελανά χρώματα. Η εμπλοκή του Αστέρη με τον Πέτρο στον πρώτο κύκλο, που στοίχισε τη ζωή στον τελευταιο, ήταν και η αφορμή που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι. Η Αργυρώ, ούσα έγκυος, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της και πήγε στα Γιάννενα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταύρο.

Η σχέση τους κυλούσε όμορφα και είχε όλες τις προδιαγραφές για να τους οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία, μόνο που οι συνθήκεs ανάγκασαν το ζευγάρι να επιστρέψει στον τόπο της Αργυρώς και μοιραία να έρθει ξανά σε επαφή με το παρελθόν της. Ο Αστέρης ήταν εκείνος που τη βοήθησε στο θέμα της υγείας της, αλλά και εκείνος που θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς να της υπενθυμίζει το πόσο την αγαπάει. Ο Σταύρος, θα καταλάβει πως πρέπει να φύγει από το χωριό όσο και αν αυτό τον πονάει για να την αφήσει να αναζητήσει την ευτυχία που της αξίζει. Αργυρώ και Αστέρης σύντομα και με αφορμή τα δεινά που θα τους βρουν θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά μέχρι που θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

 Σασμός: Δείτε το trailer του δεύτερου κύκλου