Μας έχει καθηλώσει εδώ και ενάμιση χρόνο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με όλα όσα έρχονται στη συνέχειά του. Ο Σασμός συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με το δέσιμο που έχουμε με τους πρωταγωνιστές πλέον να είναι μεγάλο.

Τα βάσανα της Αργυρώς και του Αστέρη μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Ο Αστέρης θα απαχθεί από τον Παύλο με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ομηρία του όμως θα τελειώσει με την παρέμβαση της Αργυρώς που τον σώζει.

Στους Σταματάκηδες από την άλλη τα νέα για την «εγκυμοσύνη» της Τζένης διαδίδονται γρήγορα. Η Βασιλική θα ακούσει τον Νικηφόρο να μιλάει με την Τζένη για την εγκυμοσύνη της και σοκάρεται. Στη συνέχεια θα τον ρωτήσει αν ότι άκουσε αληθεύει και εκείνος θα της το επιβεβαιώσει. Η Βασιλική παγώνει, απευθύνεται άμεσα στον Μαθιό στον οποίο αποκαλύπτει όσα έχουν γίνει. Οι δυο τους προσπαθούν να συμβουλέψουν τα παιδιά ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά αγνοώντας όμως ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα της Τζένης για να κρατήσει κοντά της τον Νικηφόρο.

Παράλληλα, ο Μανόλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Νάντια. Η Αιμιλία με τον Λευτέρη από την άλλη συνεχίζουν να υλοποιούν τα σχέδιά τους κατά του Πάνου και του Ευθύμη. Στόχος τους τώρα είναι να βγάλουν τις υποψίες του Ευθύμη πάνω από τον Λευτέρη και έτσι οι δυο τους στήνουν μια παγίδα στον Πάνο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το αφεντικό του. Όμως η Θοδώρα θα τους χαλάσει τα σχέδια καθώς παίρνει την πρωτοβουλία να πλησιάσει μόνη της τον Φαρμάκη. Την ίδια ώρα η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του όμως ένα τηλεφώνημα την σοκάρει. Κάποιος κοντινός της έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις ακατάλληλες σκηνές Άννας – Δημήτρη

MasterChef trailer 27/1: Κατέρρευσε μετά από αποτυχημένη προσπάθεια

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τελείωσε» τον Κατσάνοφ και έφυγε για τον τελικό του Australian Open! (vids)