Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να καθηλώνουν με την περίπλοκη ιστορία τους με τη σειρά του ΑΝΤ1 να έχει κάνει του τηλεθεατές να «ερωτευτούν» μαζί με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Δημήτρη με την Άννα.

Όμως εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τους δυο τους ήρθε ο φόνος του Άγγελου για τον οποίο η Άννα κρατείται ως η βασική ύποπτη. Οι περιπέτειες απέχουν πολύ από το να τελειώσουν για τους δυο τους. Ωστόσο σύντομα θα δούμε την Άννα εκτός φυλακής καθώς η Κατερίνα η οποία έχει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης αποφασίζει να την αφήσει ελεύθερη.

Ο αγώνας βέβαια για την απόδειξη της αθωότητάς της έχει πολύ δρόμο ακόμη. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Όπως σας αποκαλύψαμε χτες ο δολοφόνος είναι αστυνομικός και υπεράνω υποψίας από όλους κάνοντας έτσι πολύ δύσκολο τον εντοπισμό του. Για να αποκαλυφθεί η Άννα θα επισκεφτεί τον τόπο του εγκλήματος προσπαθώντας να ξεκλειδώσει τις μνήμες της από το μοιραίο βράδυ. Εκεί πράγματι θα θυμηθεί τα πάντα για τον δολοφόνο.

Πριν γίνει όμως αυτό, η Άννα επισκέπτεται μαζί με τον Δημήτρη το σπίτι της και την οικογένειά της η οποία μετά από καιρό τη δέχεται πίσω. Η μητέρα της Άννας, η Ειρήνη, καταλαβαίνει για τον γάμο τους και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς σχέση έχουν οι δυο τους.

Το ίδιο βράδυ Άννα και Δημήτρης λένε καληνύχτα και πηγαίνουν στα δωμάτιά τους. Η Άννα όμως θα χτυπήσει την πόρτα του Δημήτρη. Η κοπέλα του κάνει μία νέα συγκινητική εξομολόγηση για όσα ένιωσε με την επίσκεψη στην οικογένειά της και όσα νιώθει μαζί του. Θα του ζητήσει να κοιμηθούν μαζί και έτσι θα γίνει με τους δυο τους να βρίσκονται αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι για πρώτη φορά ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Αυτή ερωτεύεται ο Σταύρος

MasterChef trailer 27/1: Κατέρρευσε μετά από αποτυχημένη προσπάθεια

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τελείωσε» τον Κατσάνοφ και έφυγε για τον τελικό του Australian Open! (vids)